發新話題

[VFC] 真係來了...UMP

引用:
原帖由 gainax 於 10-2-2013 11:59 發表
其實而家13年唔係08年剛起步未穩定冇選擇,一雞清30飛再lock bolt/斷彈好多GBB都做到,
馬記,KVVA果d更加清整匣都可以, 唔明點解設計做槍要去到”專用落場模型工具”唔係人人接受到既地步,

以佢開發既內構,唔理長短 ...
淨係出枝full size mp7加$300左右ge甲都有排玩

引用:
原帖由 gainax 於 10-2-2013 12:25 發表

MP7未來都有VVE&VFZ了, 我想佢出SIG556…
如果係偏門款 我就等跳殼shotgun la

引用:
原帖由 2slow 於 12-2-2013 00:23 發表

跳殼shotgun --> maruzen m1100
睇得唔打得
起碼出枝tanaka m870 ge質素 三千幾有parts就ok

引用:
原帖由 gainax 於 12-2-2013 11:52 發表
講講下去到出shotgun好似越想越好
不過真係有廠出T記870系統, 交比井成或大蛇出好過, 全鋼內件係必要, 其次係鋼外件…
到時只怕一出即賣完
GKK出好過
起碼customer service好
marushin咁都ok la不過要打到top gas同金屬身

引用:
原帖由 gainax 於 12-2-2013 19:10 發表
T記870內件唔係全鋼會唔耐玩,除左井蛇個價會比足料,其它牌子要再比錢又未必齊補品加埋會仲貴。。
總之會出就好,每個人心中總有支shotgun念頭
而家都係望望支UMP ,順便儲下錢繼續等下13年有咩GBB啱玩
vfz full size mp7

引用:
原帖由 JBL 於 13-2-2013 23:02 發表

ht ...
彈匣裝彈數與實槍相同為25發

發新話題