發新話題

[VFC] 真係來了...UMP

引用:
原帖由 gainax 於 9-2-2013 12:34 發表
入得多打唔哂或軟哂腳就意義不大, 望佢一雞清到25飛既氣化能力已經感謝
不如佢隻匣賣平d入多2隻玩仲好
試過上手 , 25 飛一雞清到 , 都無乜顯著腳軟 , 然後再入 25 飛唔入氣 , 尾段有少少軟 , 再入 25 , 但打左 5 野就無喇

20 度 , 一夾氣玩 50 左右 , 甘又唔算過份

引用:
原帖由 4jai 於 9-2-2013 23:34 發表
你試下認真拎隻匣入4秒氣(用錶計時),
是但隊入一支槍打你可能會好開心。
我親身去台灣試 , 我自己放晒彈夾氣 , 即入 4 秒 , 打完再入再打 , 結果打左 70 發

評論開心與否 , 唔係隔住個 Mon 睇相可以下定論

引用:
原帖由 Kungz 於 17-2-2013 21:30 發表
G5效能好好大程度係因為只新版匣
G5 有 D 野設計唔同左 , 係 GBB 內第一次甘做 , 所以直接令所有零件耗損減少

引用:
原帖由 4jai 於 24-2-2013 00:49 發表
我係講緊依家既wa系統 m4都可以做到呢個效果,唔係評論G5不是
唔好介意
WA M4 .... 我都試過 , 同 G5 差太遠

相比之下 WA系統 M4 , 我寧願用 KJ M4 , KSC M4
但係 AR 系統下 , 暫時我對 G5 性能都覺得 OK

起碼 ... 我已經放棄 KJ M4 , 同 WE SCAR , 預錢買 G5
因為落場我要可靠 , 得閒 Jam 彈爆氣斷 Bolt爛飛機 , 甘我用手指打咩

引用:
原帖由 4jai 於 24-2-2013 13:40 發表

但G5既效能,係咪全因為捨棄類近真槍既設計而得返黎?
BTW,G5真係一支乜都唔洗搞就落得場既槍

唯獨我唔滿意,就係真槍冇呢個款而已
你諗下 AR 系列版權太多既問題 , 再諗下你問既問題你就明

引用:
原帖由 4jai 於 24-2-2013 12:44 發表

吓,邊洗絕技咁嚴重?

你裝條回膛彈弓有冇加硬?(加硬左實出事,最好係100%,太硬既彈弓對支槍跟本冇幫助,連後座力都減埋!)
打咩彈匣(唔一定WA(有就最好,點樣裝加大後座力既零件都容易一雞清 ),其實PRO-WI ...
長篇大論 , 倒不如就你講果枝 WA 系統 M4 對 G5 , 你果枝唔夠佢好既話 , 點先 ?

引用:
原帖由 4jai 於 24-2-2013 22:00 發表

呀頂,我忘記左晒把根
你要樣 , 人地要版權 , 就唔平
到人地唔平 , 你又嫌貴

廠唔會冒險唔傾版權 , 又平又好性能又好樣 , 同人黎個玉石俱焚

而且你話鋁 Bolt 輕 , 但磨損問題呢 ?

引用:
原帖由 gainax 於 25-2-2013 00:26 發表
其實既然講講下講埋G5, 佢個效能&穩定性講到好勁,唔知會唔會好過KVVA槍如MP7,MP9?

同埋其實如果追求氣化效能而去接受無實物0仿真既GBB, 諗深一層會唔會好似有啲本末倒置左?
以前不少出得四不象既 ...
識我既人都知 , 我一向都係打仔 , 無論 AEG GBB , 係咩款我從來無笑過
我 D 架生一向都係以 "抽得" 行頭

發新話題