發新話題

約會

1。。。。適當堅持。。。。代表有誠意
2。。。。鐘意人就理鬼佢有無男友咩。。。。同佢男友無關。。。。你只要表達自己意思就得。。。。50。。。。50。。。

引用:
原帖由 loveless 於 8-2-2013 20:07 發表
要視乎你手段, 淨有誠意唔係大晒
否則問完又問又再問推極都問問問, 換轉我係當事人只會覺得你好交义煩...
所以禾話“適當既堅持“囉

唔係教樓主撬人墙腳。。。。。
只係如果條囡就咁比你講兩講就跟左你。。。。咁就真係把能
除非你真係有個人之“長“啦

總之幸福係要自己爭取既。。。。。但有爭取幸福有時刀唔係必然

引用:
原帖由 T-800 於 8-2-2013 20:38 發表
以前D女軍醫絕對夠膽同您研究下,而家後生果d真係唔知佢地諗乜,唔敢教......
只能講:
1.盡人事,聽天命(緣份),堅持係好事,但學習接受結果更為要重要,堅持追求係浪漫,追唔到但係自己仍無怨無悔地関心 ...
禾最中意第1點。。。。浪漫中既浪漫

引用:
原帖由 T-800 於 9-2-2013 00:33 發表

無奈的浪漫....才是浪漫中的浪漫.....Trust ME....The Feeling Is Wonderful! 因為小弟也曽試過....

happy shooting!
Yes

引用:
原帖由 gtoray 於 9-2-2013 00:21 發表

經典回顧~
阿公。。。。你post嗰D係咪少女漫畫泥架

引用:
原帖由 gtoray 於 9-2-2013 14:19 發表

話一講 完,和尚用手指著書生(一邊指著對方)說:你~就是那第二個男的,而你的女朋友就是那具女屍轉世,她這世是來報恩的,因為你只是幫她蓋件衣服,所以她當了你三年的女朋友,而她真正要報恩的,則是那第三個男的 ...
造完再殺。。。殺完再造。。。造完再埋C

發新話題