發新話題

[VFC] 有冇ching知vfz 416 拎去邊度執會好d

有冇ching知vfz 416 拎去邊度執會好d

同埋要執d咩,點執好?

20F ?

引用:
原帖由 haze8677 於 21-2-2013 10:42 PM 發表
你地好我早排入左支vfz 416 諗住落埸打~~點知支槍無咩事....d 匣就大件事.....可能我開頭得兩隻匣,唔夠回, 打到下午爆白龍,

跟住買果d 匣未打就漏氣, 其實有冇得搞好vfz d 槍? 因為416我睇左好耐先買因為我好鍾意 ...
話晒vfZ 嘅槍都好貴一把,係我嘅我會盡力汁番好支槍繼續打

416係vfc最高級既傢俬

當年我有諗番買支打game, 後黎上網搵下, 點知負評居多

你而家整番好, 佢轉頭有壞第樣點? 咁搞搞下都買到第支槍啦

早d放手啦

我生得聰明得罪你咩!!!

基本上所有VFZ嘅GBBR都係用嚟放神枱

兩位ching 咁極端既.......姐係咁....如果有得搞既.....花錢俾專業人仕搞我都願......睇到d 高手ching 又車床又磨又鑽...我有錢買咁都架生都無位擺....咪又係錢....
最怕搞完出黎效果唔得咋....

引用:
原帖由 haze8677 於 21-2-2013 10:57 PM 發表
兩位ching 咁極端既.......姐係咁....如果有得搞既.....花錢俾專業人仕搞我都願......睇到d 高手ching 又車床又磨又鑽...我有錢買咁都架生都無位擺....咪又係錢....
其實一開始就唔應該買vfz,因問題多到媽媽聲
Vfz只有一個好處:外觀好 講完

引用:
原帖由 haze8677 於 21-2-2013 10:57 PM 發表
你咪拎去何b or 明搶 搞囉 佢地有哂工具

鐘意416又拎落場打, VVE&VVA 系統416會穩定過VFZ, 唔簡款緊係KSZ…
或者拎去槍店師傅搞搞再算

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 21-2-2013 23:05 發表

你咪拎去何b or 明搶 搞囉 佢地有哂工具
講起e何B,今日去佢地度見到有人試G&P custom 支416C,試槍時bolt lock 唔到,

叫晒師傅黎舞左一輪都攪唔掂,又得last一支,最後個客放低左無要
signature oversize

我有VFC 416及 IAR,全部神台槍。問過槍街,唔係好多人肯改....

識改嘅師兄都話改到想死坩滯

發新話題