35 123
發新話題

老馬X吉打 M.E.U. SV

RCman兄套電鍍身買左好耐,我搵來搵去都無..

引用:
原帖由 RCman 於 24-2-2013 11:20 發表
過年後係三斤買的,剛返新貨
唔該..搵日落去睇下先..

螺絲有分WA同馬記.你應該買左WA..

我今日都買左..

但呢塊片到底有無銀色賣,定係要自己用沙紙磨銀佢.

附件

27-2-2013 23:08

引用:
原帖由 kai_matt 於 27-2-2013 23:10 發表
never hv seen this part being sold seperately.....
唔該Ching即係要自己拋光..

引用:
原帖由 RCman 於 27-2-2013 23:18 發表

兩條pin有銀色,片就未見有銀色了

嘩!師兄你好重料哦
兩條pin有銀色,師兄邊道有今日行成條槍街都唔見..不過唔記得買埋個銀色Magazine Catch.
好重料. ..都係同你支差不多..

佢得返兩套.一套下身有花.一套上身有花.我兩盒上下身互換就變左無花.比錢走人..

RCman兄吉打身難唔難裝,因我只裝過PGC同傑電,有咩要注意..?

引用:
原帖由 kai_matt 於 28-2-2013 13:25 發表
我覺得撞手神
一係就好順,一係執到死==
師兄..唔好嚇我..

引用:
原帖由 RCman 於 28-2-2013 14:22 發表

我也只裝過吉打,PGC及傑電。
PGC是無修直上
傑電要修滑軌,
至於吉打黑色我是無修直上的,
電鍍銀要修滑軌及滑架尾的溝漕。
另外,吉打銀色鋼件,Safety 的右邊要修

PS:所有裝入吉打的飛機坐都要Cut走一少 ...
Ok 因去左旅行,返嚟唔明再請教你.唔該.

引用:
原帖由 RCman 於 28-2-2013 19:34 發表

旅途愉快
多謝...

RCman兄..件我買齊.不過發覺有好多位都入唔到.今晚返屋企至上圖請教你.

我係.馬記.. Foliage Warrior 4.3.

兩樣都買左同條內管都要買因4.3短左..但下身好難裝入去,我裝過入去試位但好難攞返出嚟..飛機座更加入唔到...

引用:
原帖由 RCman 於 11-3-2013 11:55 發表

下身入果時係比黑色身果個緊少少,可能電鍍面厚了少少。
不過都能用手就甘推到入去,至於飛機坐,所有吉打slide都要cut走圖中的位置才能順利裝入。
今晚..再試試..

35 123
發新話題