32 123
發新話題

好兄弟

好兄弟

特別嗚謝好兄弟[斷尾蜥蜴B]提供道具M3一枝,等小弟嘗試到快拔的樂趣

頂~用咗3分幾鐘都猛唔番出嚟.......:x
實到爆 ..............
好似...溶......為一體
已經較鬆哂D羅絲啦......都重係猛唔番出嚟 .......好兄弟....有冇KY呀?

抵死...你插得咁興奮呀啦!

加埋呢個扣會方便D...........................
我的雀雀..............................Orz

"西武" 唔係真數架咩?

回覆 #2 Smartone 的帖子

用風筒熱風吹下啦............

:| 左手用6004!?
有冇試下用右手呀

引用:
原帖由 路比 於 3-2-2007 04:30 發表
:| 左手用6004!?
有冇試下用右手呀
佢左手人嚟架
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 Smartone 於 3-2-2007 02:00 發表
頂~用咗3分幾鐘都猛唔番出嚟.......:x
實到爆 ..............
好似...溶......為一體
已經較鬆哂D羅絲啦......都重係猛唔番出嚟 .......好兄弟....有冇KY呀?
團結就是 "力量" , 咁先叫好兄弟咩
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

引用:
原帖由 mujiadam 於 3-2-2007 02:10 發表
抵死...你插得咁興奮呀啦!
XX太大

引用:
原帖由 qkraymond 於 3-2-2007 21:43 發表

團結就是 "力量" , 咁先叫好兄弟咩
你up乜呀
本來無一物, 何處惹塵埃

M3呀!!!!! >o<!

兄弟?點解我地一樣架?唔通係"同父異母"?

引用:
原帖由 牧羊人 於 4-2-2007 13:35 發表
兄弟?點解我地一樣架?唔通係"同父異母"?
咦.....又幾"同父異母"喎
又咦....用200會唔會暢順D呀街坊

引用:
原帖由 Smartone 於 5-2-2007 01:42 發表

咦.....又幾"同父異母"喎
又咦....用200會唔會暢順D呀街坊
飛常暢順 有鬆添要收返緊先FIT
但我個6004係1911 for M3

32 123
發新話題