32 123
發新話題

戰地風雲4實機機畫面影片

戰地風雲4實機機畫面影片

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U8HVQXkeU8U

睇完就更加覺得3搵笨.....根本除左畫面就係BF3

好似BF3...

切腳
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 laiwangkai 於 27-3-2013 21:52 發表
好似BF3...
連D聲同敵人都一樣

同一個DLC/map有咩分別呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

畫面升級版BF3
希望係未開發完畢,借上集資源用住先

亮點係最後果part
Anyway,我唔介意冇畫面上既進步,
只想佢mp做番指揮官,唔好個個成龍

BF3 + MOH2012
MOH2012咁快打柴已經好失望,估唔到連BF3都守唔住.

我反而覺得BF3係試玩版/先行版
BF4先係Frostbite2真正能力
anyway我地都比EA搵左笨
不過睇完trailer呢次都無法唔買la...

引用:
原帖由 2slow 於 27-3-2013 22:59 發表
同一個DLC/map有咩分別呢
bf3都好搵笨一年未夠又game又dlc 買左成800蚊,d dlc又唔係多新野玩

引用:
原帖由 phantomDx 於 28-3-2013 00:01 發表
唔知硬件要求如何
幾舊買隻game問題唔大...但幾千銀upgrade部機就
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

希望單人故事長D, 有番十幾個MISSION就差不多....

引用:
原帖由 phantomDx 於 28-3-2013 00:01 發表
資料顯示BF4會採用frostbite 3引擎
而該引擎為frostbite 2.0升級版這種升級當新引擎的作風像哪款不用我說吧

至於買唔買,我唔會咁快決定
DICE上次出BF3之前話會做好單人模式,出完之後話單人模式只係比你熟悉操作

引用:
原帖由 亞爾多 於 28-3-2013 15:39 發表

資料顯示BF4會採用frostbite 3引擎
而該引擎為frostbite 2.0升級版這種升級當新引擎的作風像哪款不用我說吧

至於買唔買,我唔會咁快決定
DICE上次出BF3之前話會做好單人模式,出完之後話單人模式只係比你熟悉操 ...
如果單人模式有AI bot比你玩會好正lor

32 123
發新話題