發新話題

反鋼珠、反鉛彈,否則wargame好快會完蛋!

公開呼籲退群呢樣味免太無大將之風! 我就一定唔會走嫁啦!
問題始終係人身上! 而且金屬彈亦比較傷害性大係事實!
仲有其實我仲想講~ 係味另有所途我唔知! 我都叫玩過氣步~
用枝野得果2J既槍去打金屬彈? 打氣步既標准靶黎講~
十米內個準確度都有問題! 打黎把鬼咩!
所以一係枝野唔只JJ、一係射"鈀"以外既野~ 一係得個睇字............
仲有乜野用真係要大家諗諗同打出黎.....
但唔好打"我鐘意呀!吹咩"同"關你忍事"咁囉~ THX~

引用:
原帖由 tango1997 於 5-4-2013 10:42 發表
唔好話加入fb羣組。。。。直頭係隔離台出post嗰個刀有問題。。。。怪老二亦衝動左小小
隔離台講以經有好多人講到變成"為嗌而嗌~ 吹都要吹到贏~"既地步~

引用:
原帖由 gtoray 於 5-4-2013 23:55 發表
佢響wgy約你
你post返去wgy好喎....
post黎呢邊把鬼咩? 丫~你真係幾屎忽鬼喎!
你都係想我用個真名玩串人地個地方姐~ 而你個名點睇都係預左玩串左唔要既分身黎嫁啦~
我就先一行八個人~ 鬼影都無! 之後多四個共十二個等到十點半先走~
你鬼鬼鼠鼠影個兩張相就走把鬼咩! 定係見我人多凹水唔出黎呀?

引用:
原帖由 lotolost 於 6-4-2013 00:33 發表
我由9:45等到10:17,你約我10:00
哦! 鬼鬼鼠鼠沖入去走一陣就番出黎、根往又走番黎果個就係你呀?
你連計數字都唔識就過往啦! 屎忽鬼要講過黎講! 唔好周圍玩串人地party!
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -10 違規內容 6-4-2013 08:10
  • gtoray 金錢 -10 違規內容 6-4-2013 08:10

引用:
原帖由 lotolost 於 6-4-2013 00:44 發表
我座定定等你,乜野行出行入?
你條屎忽鬼明顯想用我黎玩串其人地個論壇!
我就唔會再係人地既地方同你講嫁啦~
要講過黎踩我場丫! 廢柴!

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -20 違規內容 2nd warning 6-4-2013 08:11
  • gtoray 金錢 -20 違規內容 2nd warning 6-4-2013 08:11

發新話題