發新話題

[好長] 希望大家可以比D意見

引用:
原帖由 garyyanykw 於 13-4-2013 23:35 發表
其實當個女仔男女都接受,真係好大機會輸俾TB,始終TB喺心理同生理上都俾比你佔上風,因為佢知道每個月嘅”女人之苦”,佢亦比你更清楚個女仔需要啲乜
Exactly wt my Ex told me

引用:
原帖由 reniless 於 13-4-2013 22:25 發表
不即不離啲狀態唔係唔可以逆轉。
意見樓主減少跟女仔通信尤其是慣性的通信行為,
跟女仔偶爾聊聊就可以,談尋常世事,說四時情趣都無所謂。
重點是想樓主先去追求其他的戀愛,或許女仔會轉過來戀上你這”男 ...
tb機會比你還低
I don't agree.....

回覆 8# 的帖子

多謝。
但係有時唔係話走就走到噤易...

回覆 9# 的帖子

多謝。
所言甚是,我會努力嘗試,只不過係過冇幾耐,我又忍唔住...
請問施主有解決良方嗎?

回覆 10# 的帖子

某程度上,我覺得個tb係度洗緊個女仔腦,令到佢覺得只有佢先對佢好。

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-4-2013 01:20 發表
某程度上,我覺得個tb係度洗緊個女仔腦,令到佢覺得只有佢先對佢好。
又唔可以咁講, 你自己都同個女仔"洗緊腦"啦,

只係你技不如人

我地男人諗既野, 女人係冇可能明

反之亦然
我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 13# 的帖子

多謝。
只不過個女仔覺得tb對佢做嘅野係所有女仔都會做...
個女仔就成日搵tb激我。

回覆 14# 的帖子

多謝,並原全明白。但係我宜家都仲有個”優點”,就係打極都唔死...住

回覆 21# 的帖子

點解你會覺得我洗緊佢腦嘅?
仲有宜家個女仔對男人好有偏見...

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-4-2013 01:25 發表
多謝,並原全明白。但係我宜家都仲有個”優點”,就係打極都唔死...住
後生仔, 世界變左架啦, 而家女仔係好憎死纏難打既男人

如果你自問唔似童話故事既王子, 又唔係太幽默/ 有特別既吸引力/ 富可敵國既

我贈你一句"天涯何處無芳草"

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-4-2013 01:28 發表
點解你會覺得我洗緊佢腦嘅?
仲有宜家個女仔對男人好有偏見...
你會明白的

唔理對方係咪TB
條女冧對方就係對方
你想有機會都得
努力d爭返黎
不過個人唔看好
事關感情的事冇一定准則
唔係你岩就一定無事
可能錯不在你
隨緣吧

P.S.
TB比男孩子更了解女孩子心事
事關大家都係女人
呢樣我地冇得爭

引用:
原帖由 Lolanto 於 14-4-2013 04:39 發表
唔理對方係咪TB
條女冧對方就係對方
你想有機會都得
努力d爭返黎
不過個人唔看好
事關感情的事冇一定准則
唔係你岩就一定無事
可能錯不在你
隨緣吧

P.S.
TB比男孩子更了解女孩子心事
事關大家都 ...
所以往往TB隔離條女都係超正嘅

回覆 27# 的帖子

明白,睇黎我都係唔好抱太大期望。

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-4-2013 12:49 發表
明白,睇黎我都係唔好抱太大期望。
等我比番少少希望你

你諗下正常一個女仔, 會唔會想同個女仔拍拖拍一世?

佢家人又會唔會讚成?

仲有, 女仔都有一d"需要", 另一個女仔點滿足到

佢地好多時都係因為貪心鮮, 短期內你一定冇希望架啦

但你可以等一個機會, 守株待兔咁祈望有一日佢地會嗌大交

拍拖拍得耐係會厭既, 佢地唔可以永遠都係咁甜蜜, 因為大家都係女仔, 你諗既野我都知啦, 仲有哂咩新鮮感可言?

正如黃子華話"男人係貪新鮮, 女人係希望保鮮一樣"

而家個tb可以攞到100分, 但你要知道, 100之後就冇得再升, 只會慢慢下滑

但你就唔同, 你而家可以得果10分, 你係有好大進步空間, 只係佢暫時唔比你進步住

不過我建議你係e段時間, 都係識多d女仔, 學下點同佢地相處先啦

話唔定會溝到第個

不過世事難料, 上面既野你當睇左就算啦

發新話題