發新話題

[好長] 希望大家可以比D意見

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 14-4-2013 14:55 發表

等我比番少少希望你

你諗下正常一個女仔, 會唔會想同個女仔拍拖拍一世?

佢家人又會唔會讚成?

仲有, 女仔都有一d"需要", 另一個女仔點滿足到

佢地好多時都係因為貪心鮮, 短期內你一定冇希望架啦 ...
呢樣嘢
我諗師兄接觸太少lesbian姐
我識唔少tbg, 佢地都話tb技術更高
最重要,無咗係發泄公具嘅感覺

引用:
原帖由 kai_matt 於 14-4-2013 15:04 發表

呢樣嘢
我只係想比番少少希望佢姐

但如果照你咁講既, 咁我地男人其實係冇咩用

我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 32# 的帖子

我都係有嗰句講嗰句咋
的確,唔好諗到男人咁有用

如果 : 你係有心既 , 又唔趕時間 , 唯有見招出招

個TB 你真係對付唔到 , 仲可能會變成你成功追到女仔後既一個爭拗位

引用:
原帖由 kai_matt 於 14-4-2013 15:04 發表

呢樣嘢
大家都係女,點先興奮清楚過男人
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

回覆 35# 的帖子

bingo

引用:

呢樣嘢
我又畀多少少希望樓主。
見樓主單純唔想講太多限制級內容,
女人係清楚女人性感地帶,
不過,一個唔係真正女人嘅女人,
又點會有女人心去了解一個真正的女人。

A. 太平盛世既無災難亦無患難, 拍個拖都要搞到甘辛苦, 係自尋煩惱居多.
B. 現階段對方年紀大過你的確係一個顧慮. 呢樣唔輪你單方面覺得冇問題.
C. 唔好入晒TB數. 心理上要認定一個"敵人"做醜人做衰人, 其實對事情亳無幫助.

從字面看, 你的煩惱偏向來自self preservation多於一切.
所以..
如無意外, 幾年後這位女子應該只會是你模糊記憶中的過客.

睇哂。下面冇咩好說話慎睇,唔睇吧就。

說實話我一路睇一路妖.. 大佬你比我感覺真係好拉拉扯扯... 難聽d 講,be a man ok ?

先問一個pk 仔問題,第一,你幾高,第二,你型唔型,第三,你識唔識著衫,第四,你家底好唔好?

高是有so ,型都有so 不過高係第一擇,衫呢d 可以執,家底都應該ok 你讀到石屎,唔好都唔差得去邊,我假設你第時賺到的錢是正正常常生活ok 咁啦。樓呢d 太遠不說了。<-- 有樓自動加 60 分

我知係好現實,不過好話唔好聽,睡公主如果是豬扒,有冇王子去救呢? 道理就係咁簡單,

又或者玻璃鞋男主角是個乞E ,又或是WAITER 係舞會做跑腿,呢個故事又成唔成立呢?

我唔係話人人都冇真心,但係大家未一齊之前,所有野都有得量化的。

只係一齊之後,好性格壞性格,好樣豬扒,甚麼也會習慣了。

我唔明點解你廿幾歲仔冇拖拍,不過一不離二都係性格問題,

我先講我睇法,個女仔你唔好惹佢,佢太複雜,唔係你呢D 小朋友應付到的,

換轉你係一個有婦之夫有車有樓有番狗,佢肯比你咁抽下水食兩餐,你不亦樂乎,

只係你而家係將所有比佢,佢比番條毛你,你先覺得唔抵,人係咁,你做的可說是真心,也可說是愚蠢。

換轉你朋友咁做兵,你身為朋友口E 七左佢啦RIGHT ? 只是你當局者迷,

不用殘愧,我們都是這樣長大的。

一開始你已經錯左,錯嘜野?

就係將所有交比一個「朋友以上戀人未滿」,

錯哂...

正如自助餐,試都未試,聞都未聞就裝滿一碟,話你專一?

朋友從來都不需要你的真心,直到那人認定你,你又認定她為止,關係才可以改變。

而你而家做緊既野明顯到不得了,兵。

呢個女仔未必多兵,但你一定係做緊親衛隊,

TB 那個好閒,她的角色跟本是一個比你親密的朋友,是男是女沒關係,

著眼番個女仔,佢對你好定唔好,唔洗睇太多,睇一樣就夠,

就係佢搵你定你搵佢?

正如番工,邊個著緊單生意,就邊個CALL 對方一樣,

而家對面就擺明美國賣軍火,唔憂你唔買也。

而你亦一次又一次說明你係永遠唔會走,而對方亦一次再一次表現左佢貌合神離。

師兄,唔好太天真,不是你變了,是世界變了,不再是農村時代那種一生只愛一條佬,孖鞭妹配牛屎哥的情節。

你真心可以繼續有,但請交比一個真正受得起的人。

我從來唔會忠於TARGET,我只會忠於自己的愛情,TARGET 是商品,是消耗品,

得不到手沒甚麼可惜的,就好像買槍斷貨DISCONTINUE 咁,你上 網再搵吧,失落?一定有,但不會深。

睇你打咁長故事,相信呢單野冇半年都 3 個月,我主觀覺得你再比多幾年落去都冇意思。

3 年?不是問題,問題是你沒有錢,娶不了她。

她已經 25 + ,等你搵到工,賺到錢,養到家,佢 28 了,你仲唔娶佢?萬一你飛左佢,佢撞豆付都唔掂。

呢個是許多女人會想的事,是現實,也是事實。

師兄,放手吧,你現在不過是空手抓熱鐵,何必呢?天涯何處無芳草,

就算而家比你得到佢,咀左上埋名正言順,你難保他日佢唔會又輕視你丟低你,

你好景咪好,你唔好景失落果陣話你廢我而家要閃了,你覺得可能性大唔大先?

可能你覺得:或者佢會變

咁我會說:佢變左你先追吧。

到時佢人老G 王,你才 廿幾有為青年,等比人追啦你。

引用:
原帖由 衰人 於 13-4-2013 22:22 發表
個人見解

講真既早走早著.....佢只係得閒攞你消下遣根本唔係想試你...玩你就有....自己小心啦仲有真係唔好明知死緊都中個頭埋去呀睇你都係一個好仔俾心機讀書到第日你大把有得揀..............
C Hing 你所講話! 只有認同, 認同, 再認同.......

當你有錢! 連呀仔啲同學仔啲靚媽咪都請飲茶講心事! 唔溝佢但只係精神交流都 爽到比! (Note: They are single Mum)

引用:
原帖由 rho837 於 15-4-2013 15:44 發表

C Hing 你所講話! 只有認同, 認同, 再認同.......

當你有錢! 連呀仔啲同學仔啲靚媽咪都請飲茶講心事! 唔溝佢但只係精神交流都 爽到比! (Note: They are single Mum)
唔知點解我次次都覺得你需要心理治療既急切性係遠高於上黎呻病既人

回覆 39# 的帖子

大部分認同
年齡一定係個問題....

回覆 41# 的帖子

我都認同

引用:
原帖由 loveless 於 15-4-2013 12:20 發表
A. 太平盛世既無災難亦無患難, 拍個拖都要搞到甘辛苦, 係自尋煩惱居多.
B. 現階段對方年紀大過你的確係一個顧慮. 呢樣唔輪你單方面覺得冇問題.
C. 唔好入晒TB數. 心理上要認定一個"敵人"做醜人做衰人, 其實對事情 ...
我buy
我勸樓主收手
仲有,感情ge野好難理性計算人地點諗點揀.唯有理性計算自己下次改進之處.
你對佢好佢一定開心,but開心不代表佢要揀你.揀你也不代表結婚,結婚亦不代表幸福
當係一次重感冒罷

引用:
原帖由 Dave 於 15-4-2013 13:00 發表
睇哂。下面冇咩好說話慎睇,唔睇吧就。

說實話我一路睇一路妖.. 大佬你比我感覺真係好拉拉扯扯... 難聽d 講,be a man ok ?

先問一個pk 仔問題,第一,你幾高,第二,你型唔型,第三,你識唔識著衫,第四,你 ...
要做挑選果個,唔係做被人挑選果個

發新話題