發新話題

[好長] 希望大家可以比D意見

4個字

你服役了
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 kai_matt 於 13-4-2013 18:06 發表
唔知點解男人唔壞女人唔愛
次次對條女衰啲,佢就愛到妳要生要死
因為太易得到既野, 就唔會珍惜

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-4-2013 01:20 發表
某程度上,我覺得個tb係度洗緊個女仔腦,令到佢覺得只有佢先對佢好。
又唔可以咁講, 你自己都同個女仔"洗緊腦"啦,

只係你技不如人

我地男人諗既野, 女人係冇可能明

反之亦然

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-4-2013 01:25 發表
多謝,並原全明白。但係我宜家都仲有個”優點”,就係打極都唔死...住
後生仔, 世界變左架啦, 而家女仔係好憎死纏難打既男人

如果你自問唔似童話故事既王子, 又唔係太幽默/ 有特別既吸引力/ 富可敵國既

我贈你一句"天涯何處無芳草"

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-4-2013 01:28 發表
點解你會覺得我洗緊佢腦嘅?
仲有宜家個女仔對男人好有偏見...
你會明白的

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-4-2013 12:49 發表
明白,睇黎我都係唔好抱太大期望。
等我比番少少希望你

你諗下正常一個女仔, 會唔會想同個女仔拍拖拍一世?

佢家人又會唔會讚成?

仲有, 女仔都有一d"需要", 另一個女仔點滿足到

佢地好多時都係因為貪心鮮, 短期內你一定冇希望架啦

但你可以等一個機會, 守株待兔咁祈望有一日佢地會嗌大交

拍拖拍得耐係會厭既, 佢地唔可以永遠都係咁甜蜜, 因為大家都係女仔, 你諗既野我都知啦, 仲有哂咩新鮮感可言?

正如黃子華話"男人係貪新鮮, 女人係希望保鮮一樣"

而家個tb可以攞到100分, 但你要知道, 100之後就冇得再升, 只會慢慢下滑

但你就唔同, 你而家可以得果10分, 你係有好大進步空間, 只係佢暫時唔比你進步住

不過我建議你係e段時間, 都係識多d女仔, 學下點同佢地相處先啦

話唔定會溝到第個

不過世事難料, 上面既野你當睇左就算啦

引用:
原帖由 kai_matt 於 14-4-2013 15:04 發表

呢樣嘢
我諗師兄接觸太少lesbian姐
我識唔少tbg, 佢地都話tb技術更高
最重要,無咗係發泄公具嘅感覺
我只係想比番少少希望佢姐

但如果照你咁講既, 咁我地男人其實係冇咩用

發新話題