發新話題

FN 腳架一問

FN 腳架一問

請教各師兄大大,多年前搞咗支FN FAL 以色列版嘅light barrel vision,一般heavy barrel先配有腳架。但係我嘅FN資料庫有張照片係light barrel配FN Belgium版嘅腳架,由於我支light barrel配咗支FNsniper鏡,最近又俾我揾到件FN Belgium腳架,配上去同張相一樣,但問題係摺埋會唔會頂住個前木托?  還請各師兄指教指教

附件

$T2eC16NHJF8E9nnC6IiZBRV1M25lNQ~~60_57 -A.jpg (69.24 KB)

12-5-2013 11:02

$T2eC16NHJF8E9nnC6IiZBRV1M25lNQ~~60_57 -A.jpg

falwisr A.jpg (38.25 KB)

12-5-2013 11:03

falwisr A.jpg

12-5-2013 11:04

回覆 3# 的帖子

古物師兄,我真係想問

回覆 2# 的帖子

唔夠你啲DIY勁

回覆 5# 的帖子

tango師兄,D老毒物咸豐年啦!冇宜加啲C-Hings玩得咁勁!幫幫手睇吓摺埋頂唔頂住個前木托吖!唔該

回覆 2# 的帖子

Soviet C-Hing,送俾你参考吓

附件

2510920980_75fe8b5a54_o A.jpg (52.16 KB)

12-5-2013 22:46

2510920980_75fe8b5a54_o A.jpg

回覆 11# 的帖子

揾到唔代表買咗嘛  成百幾蚊美金,買咗返尼如果裝唔到又多件垃圾 又唔環保喎

回覆 15# 的帖子

tango大哥,都係你了解我多啲

回覆 1# 的帖子

混吉!最後條鬼話俾我聽可能唔啱FN FAL Isreal 版用  早講

發新話題