16 12
發新話題

有冇C hing有睇 進擊的巨人?

有冇C hing有睇 進擊的巨人?

內容同題材真係唔錯 ,雖然有少少血腥 .....D裝備同動作都好華麗,連我尼D一冇睇開動漫都被佢吸引左,2014有埋電影版
主題曲:
http://www.youtube.com/watch?v=mMfbvfgiTmo;

附件

20-5-2013 19:38

One sword keep another in the sheath.

Sometime,the threat of violence alone is a deterent.

Sometime,by taking a lift other can be preserved

岩岩開始睇動畫, 幾好睇!

引用:
原帖由 ayaka 於 20-5-2013 19:42 發表
岩岩開始睇動畫, 幾好睇!
好快會忍唔住 睇埋漫畫,雖然漫畫都未畫完
One sword keep another in the sheath.

Sometime,the threat of violence alone is a deterent.

Sometime,by taking a lift other can be preserved

進擊的印度人仲正

好睇係好睇,但我又唔覺佢好睇到個個都話神作咁...

腦海中一大堆
進擊的巨熊
進擊的豆腐
進擊的愉悅
進擊的魔女
進擊的QB
進擊的印度人
進擊的天線
(下刪數萬個版本)

引用:
原帖由 亞爾多 於 20-5-2013 19:54 發表
好睇係好睇,但我又唔覺佢好睇到個個都話神作咁...

腦海中一大堆
進擊的巨熊
進擊的豆腐
進擊的愉悅
進擊的魔女
進擊的QB
進擊的印度人
進擊的天線
(下刪數萬個版本)
OMG

幾好睇,唔錯,而家個個禮拜追動畫

一般,劇情同伏筆位明顯好容易猜到。
意外的是估不到團長都幾命長,命長都是實力一種吧。

漫畫都冇再追, 越睇越_悶, 除左巨人之謎, 根本唔好睇, 睇左動畫先再睇漫畫嘅, 一定_晒鬼!!

引用:
原帖由 0o0p 於 20-5-2013 20:12 發表
神作
http://youtu.be/tIrGRhVR3xo
堅係神作啵
很想要

引用:
原帖由 0o0p 於 20-5-2013 20:12 發表
神作
http://youtu.be/tIrGRhVR3xo
有續集添架

我覺得第7集果個巨人係男主角 無c過漫畫

開頭好好睇,但睇埋設定集就擔心會流於機械人大戰模式...

引用:
原帖由 theloggoo 於 20-5-2013 20:25 發表
漫畫都冇再追, 越睇越_悶, 除左巨人之謎, 根本唔好睇, 睇左動畫先再睇漫畫嘅, 一定_晒鬼!!
神作拖到變悶作其實比比皆是.. 見好就收..
不過話就咁話,有得大熱連載其實是不易的機會,打死都拖長黎畫...
死神係咁,火影又係,睇到悶,前者就打打打之後覺醒爆氣一擊完場,後者死完復活復完又死主角來來去去得兩招唔夠打變身CALL 狗MODE 咬人,WTF ?

冇幾多個好似海賊咁愈畫愈有,甚至HUNTER 咁卦住打機唔寫稿...

16 12
發新話題