52 1234
發新話題

Call of Duty: Ghosts Reveal Trailer(新增兩段影片

Call of Duty: Ghosts Reveal Trailer(新增兩段影片

注意:此ghost跟mw2無關

http://www.youtube.com/watch?v=Zxnx3W-HA18

終於肯轉engine?

Lead Animator Interview
http://www.youtube.com/watch?v=Vck4Z95ooRE
水底關卡演示
http://www.youtube.com/watch?v=XpmD_PdMQR4

Looks promising, though I hope it's not another over-hyped game.

會唔會team人一個一個咁死,最後死淨果個就係ghost?

回覆 3# 的帖子

They are "Dead" already because they are "Ghost"..
Besides, I bet the Shepard is gonna die at one point..

引用:
原帖由 Cheesecake 於 22-5-2013 19:31 發表
They are "Dead" already because they are "Ghost"..
Besides, I bet the Shepard is gonna die at one point..
-del-

好似又係black ops2果type未來戰爭...唉

我好似見到416~~

唔知有無得控制狗狗伙拍Ghost???

希望唔會好似MW3咁啦
好似可以命令隻狗仔
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

每集幾差都會玩MP,故事就.....

引用:
原帖由 Stig 於 22-5-2013 19:35 發表

咁都要有新角色出頂上先死得

...btw its not MW..so no shepard?
佢指Shepherd
真係講緊隻German Shepherd....

引用:
原帖由 小鬼182 於 2013-5-22 08:44 PM 發表
我好似見到416~~
暫其有HK416C,M4,AK47(看看發現那AK前方槍口的是消音器)cz805(望似成為美軍公發步槍)sa58,kriss(城市戰中片段有)
幹ak,m4,black hawk每集都幾乎有其系列......不死的

可能仲係有人誤會?
COD:GHOST應該係一個新系列,同MW無關(或者有著WAW跟BO的微妙關係...這點不肯定)
GHOST唔係指MW2果個,應該係一個部隊

引用:
原帖由 亞爾多 於 22-5-2013 22:08 發表
可能仲係有人誤會?
COD:GHOST應該係一個新系列,同MW無關(或者有著WAW跟BO的微妙關係...這點不肯定)
GHOST唔係指MW2果個,應該係一個部隊
我唔清楚兩隻game時間先後,
我假設如果COD:GHOST係發生響mw2前,
會唔會果team "ghost"最後死淨一個,就叫埋自己做ghost....

引用:
原帖由 Stig 於 2013-5-22 10:17 PM 發表

我唔清楚兩隻game時間先後,
我假設如果COD:GHOST係發生響mw2前,
會唔會果team "ghost"最後死淨一個,就叫埋自己做ghost....
二個因素否以上假設:
1mw2 ghost原本係來自英國SAS(tf141係由CIA,ranger75同SAS組成),但本集ghost team係屬於美軍
2預告片中載具如疑似black hawk等新型直升樓都比mw2更新,同一方面制式武器變成hk416c及cz805都與ranger的m4,m16a4及scarh不同,前者武器較為近代也顯示ghost代比mw2更後期.

52 1234
發新話題