發新話題

Call of Duty: Ghosts Reveal Trailer(新增兩段影片

回覆 13# 的帖子

MW時期一隻鬼已經咁好抽,
如果成隊鬼既話.....嘻嘻

引用:
原帖由 TurTle 於 23-5-2013 00:16 發表
二個因素否以上假設:
1mw2 ghost原本係來自英國SAS(tf141係由CIA,ranger75同SAS組成),但本集ghost team係屬於美軍
2預告片中載具如疑似black hawk等新型直升樓都比mw2更新,同一方面制式武器變成hk416c及cz805都與 ...
個人偏向本作應該是更後期的時間點

IW好似想做同MW完全不同的故事,唔好話時間,可能連世界線都唔同

(轉某島情報)
(綜合影片及訪問)
-美國受襲/大型天災已10年
-Ghosts是所有美軍餘下的特種部隊集合體
-狗狗能嗅出敵人/地雷etc....
-單機和多人會有隨機及人為控制的地圖改變因素

引用:
原帖由 亞爾多 於 23-5-2013 10:46 發表

IW好似想做同MW完全不同的故事,唔好話時間,可能連世界線都唔同

(轉某島情報)
(綜合影片及訪問)
-Ghosts是所有美軍餘下的特種部 ...
單機和多人會有隨機及人為控制的地圖改變因素
可以炸爛d cover?

引用:
原帖由 囧樣佬 於 23-5-2013 10:56 發表

可以炸爛d cover?
可以炸爛條橋, 炸爛d建築物整到條路唔行得等等...掛~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

仲係玩未來就唔使預我......

唔知會唔會出埋落次世代主機(PS4, XBOX ONE)呢?

http://www.gamersky.com/news/201305/234391.shtml

到底IW會唔會再次欺騙玩家感情?讓我們繼續等消息

引用:
原帖由 亞爾多 於 2013-5-23 10:46 AM 發表

(轉某島情報)
(綜合影片及訪問)
-Ghosts是所有美軍餘下的特種部 ...
這有點怪,受襲10年之後sf得番5,6丁友?!就算吾打仗,都可以訓練啲新人入去,另外預吿片中Bk直升機上既又係咩unit?
再者,連敵人係咩都未知......吾通好似arma3個背景
再後期都好,背景應該係bo2既2025年前,不竟同一系列同一時期卻有兩個差天共地的世界面貌會有點怪

引用:
原帖由 TurTle 於 25-5-2013 18:03 發表
這有點怪,受襲10年之後sf得番5,6丁友?!就算吾打仗,都可以訓練啲新人入去,另外預吿片中Bk直升機上既又係咩unit?
再者,連敵人係咩都未知......吾通好似arma3個背景
再後期都好,背景應該係bo2既2025年前 ...
純轉貼,我都唔知真唔真

不過都無人話ghosts部隊得5,6個

佢講嗰啲所謂Feature好似跑緊跣落地同貼牆突頭,人哋十年前已經有

比較在意BF4多過COD....玩親COD都太多細佬....

覺唔覺怪怪地

回覆 27# 的帖子

太陽係右手邊,但道光由左手邊射入黎?

引用:
原帖由 h.t.f 於 26-5-2013 00:55 發表
太陽係右手邊,但道光由左手邊射入黎?

兩個太陽

引用:
原帖由 亞爾多 於 26-5-2013 14:43 發表

兩個太陽
異世界?冥界?
偽君子!永遠虛偽!

發新話題