發新話題

同時兼顧初速與後座力的手槍補品

引用:
原帖由 Kira 於 8-6-2013 19:03 發表
香港已有售啦
邊到有得買??

引用:
原帖由 冰影 於 8-6-2013 21:40 發表

how much
!#)
如果冇記錯

引用:
原帖由 Kira 於 8-6-2013 23:25 發表

!#)
如果冇記錯
嘩....都唔平....

講到咁勁,唔知WE原裝捱到幾多槍

引用:
原帖由 lkawing999 於 8-6-2013 23:41 發表
講到咁勁,唔知WE原裝捱到幾多槍
你岩

如果馬記原裝一換就上到1.2j就真係要試試啦~

引用:
原帖由 JBL 於 10-6-2013 05:04 PM 發表
今日買左黎裝上WE G-18C鋼滑架度,槍槍變兩面罐,(用50飛長匣)但後座力就唔多覺加大到.......
用左新零件,會唔會令到支手槍無咁易氣化過劇/「腳軟」?
THX

引用:
原帖由 JBL 於 10-6-2013 17:04 發表
今日買左黎裝上WE G-18C鋼滑架度,槍槍變兩面罐,(用50飛長匣)但後座力就唔多覺加大到.......
如果用短匣又會點呢?短匣既續航力如何?

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-6-2013 18:54 發表
真係暑假來了
自己睇清楚啲一樓啦師兄
個個都唔識睇中文架?
佢淨係話FOR 馬記同WE
馬記同HI CAPA 同GLOCK 既飛標都有分別啦,
得226,冇HI CAPA,唔知佢地岩唔岩用好正常

引用:
原帖由 JBL 於 8-6-2013 20:37 發表

可以用...
先多謝師兄回覆! 今曰下午上14F想買隻試下、可惜已經無貨、要等下水。
TM ......TM...........回來了! 重裝人形戰車
(影相................. 見乜影乜!)

回覆 43# 的帖子

it doesn't matter whether they got the same飛標or not, pal
as long as ur pistol is TM or WE, u will use the kit to replace the飛標

發新話題