21 12
發新話題

打war game眼鏡一問!!

打war game眼鏡一問!!

邊隻眼鏡最好用?? (有近視)
(仲有邊道買最平同埋大約幾錢左右)

請閣下改善下問野既語氣同態度

帶眼鏡最安全最直接最平係用mask (廣華街賣$85)

你亦可以用goggle (bolle X500/X800 $250-$300)

再上一層可以買Guard*r出既太陽眼睛鏡 (廣華街賣$200-250)再用佢跟埋既內框配近視鏡 (去眼鏡舖攪價錢睇你度數深淺)
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 miehk117 於 3-2-2007 20:26 發表
帶美軍果隻戰鬥眼鏡丫...好野黎嫁
可帶埋x500一齊用
ja係邊隻- -? 近視都帶到??

隱型眼鏡...

各大眼鏡舖....

請自行格價...

謝謝...

回覆 #4 t3237823 的帖子

化學實驗室咁樣既眼鏡~ $4X  至平~
馬記既就$5X
係大代度見到~

女人街買過$3X 既~ 呵呵呵

引用:
原帖由 miehk117 於 3-2-2007 20:57 發表
同一個普通眼鏡冇咩分別...
都可以去各大眼鏡鋪配鏡片
但係係us army制式既戰術眼鏡...型號我唔記得

在 黑鷹15小時/黑鷹計劃 這套戲中都有出過場
(車隊再回去摩沙迪加果陣有個帶眼鏡ranger話上 ...
Not save for wargame, because there is a big hole on both side of the frame
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 sunny 於 3-2-2007 21:39 發表

Not save for wargame, because there is a big hole on both side of the frame
sunny兄你係唔係講緊marui果d唔安全啊

引用:
原帖由 miehk117 於 3-2-2007 20:57 發表
同一個普通眼鏡冇咩分別...
都可以去各大眼鏡鋪配鏡片
但係係us army制式既戰術眼鏡...型號我唔記得

在 黑鷹15小時/黑鷹計劃 這套戲中都有出過場
(車隊再回去摩沙迪加果陣有個帶眼鏡ranger話上 ...
唔係普通眼鏡嚟架!?

引用:
原帖由 HANG 於 3-2-2007 20:57 發表
馬記既就$5X
係大代度見到~

好危險wo

引用:
原帖由 HANG 於 3-2-2007 20:57 發表
馬記既就$5X
係大代度見到~

女人街...有d膠係脆....
老原還好...

去番工業安全用品舖頭買,
有d款 "Un" 少少先用得過
價錢$100上下 十分捱得
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 MF 於 3-2-2007 20:13 發表
請閣下改善下問野既語氣同態度

帶眼鏡最安全最直接最平係用mask (廣華街賣$85)

你亦可以用goggle (bolle X500/X800 $250-$300)

再上一層可以買Guard*r出既太陽眼睛鏡 (廣華街賣$200-250)再用佢跟埋既內 ...
吉打好

21 12
發新話題