發新話題

問英軍boot

以我本身所見所聞絕對係!!!!!
如果有MkII, 就MkII la!!唔好想其他la!!
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 steveyue 於 4-2-2007 21:22 發表
從此不作他選
係唔係因為MK I 後面硬..會刮腳?

我又唔係因為咁woo, MKII 型過MKI 好多!!
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 MF 於 3-2-2007 20:20 發表

從來英軍褲腳都唔攝入個boot筒,著咩褲都好

青褲跟Mk2 Mk3 boot 都得

舊時就會用puttee
依家就同DPM一樣著法,用trouser sling (橡筋扎係boot筒, 條褲腳反攝上去

like this::
咁如果條褲只係岩岩好..唔夠長反攝
又有咩方法???
what is puttee?

引用:
原帖由 -=亮=- 於 4-2-2007 14:30 發表

又有咩方法???
岩岩好??姐係吊腳啦.....買過條啦...

puttee係=扎腳布
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 -=亮=- 於 4-2-2007 14:30 發表

又有咩方法???

puttee係=扎腳布
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 4-2-2007 16:11 發表
MKII is the best.
我同意...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 MF 於 4-2-2007 22:51 發表

puttee係=扎腳布
Puttee 有啡色

有黑色嗎???

引用:
原帖由 steveyue 於 4-2-2007 21:22 發表
但係MARK3 好似有得換底....

引用:
原帖由 -=亮=- 於 4-2-2007 21:17 發表
MK3係唔係會易甩底?
係會溶

引用:
原帖由 B20_hk 於 5-2-2007 00:09 發表

Puttee 有啡色

有黑色嗎???
著MK 2 用唔用到?
同埋係唔係札響褲筒and boot之間?

引用:
原帖由 -=亮=- 於 5-2-2007 06:22 發表

著MK 2 用唔用到?
其實係唔需要用

引用:
原帖由 -=亮=- 於 5-2-2007 06:22 發表

著MK 2 用唔用到?
眼見就只有DMS boot用

引用:
原帖由 B20_hk 於 5-2-2007 00:09 發表

Puttee 有啡色

有黑色嗎???
有的....."丫嗚"見過人賣

引用:
原帖由 RMP 於 5-2-2007 00:38 發表

係會溶
我果對兩年來淨係field用, 尚算完好
其實你唔拎佢出去parade都無問題既....

Mk3純作打game用途係唔差~
皮軟, 著同除方便, 鞋底厚.....
不過成日攝滿BB彈, 返屋企要好似揀燕窩咁挑返出來

發新話題