發新話題

問英軍boot

英軍版既 jungle boots用左荔枝皮更耐用
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-2-2007 10:04 發表

荔枝皮好似係DMS boot/短boot.
英軍對Jungle都係架~sure

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 4-2-2007 16:11 發表
MKII is the best.
我同意...

引用:
原帖由 -=亮=- 於 5-2-2007 06:22 發表

著MK 2 用唔用到?
同埋係唔係札響褲筒and boot之間?
其實係唔需要用

引用:
原帖由 B20_hk 於 5-2-2007 00:09 發表

Puttee 有啡色

有黑色嗎???
有的....."丫嗚"見過人賣

引用:
原帖由 RMP 於 5-2-2007 00:38 發表

係會溶
我果對兩年來淨係field用, 尚算完好
其實你唔拎佢出去parade都無問題既....

Mk3純作打game用途係唔差~
皮軟, 著同除方便, 鞋底厚.....
不過成日攝滿BB彈, 返屋企要好似揀燕窩咁挑返出來

引用:
原帖由 14692 於 6-2-2007 05:33 發表
MK II好
萬能boot...

引用:
原帖由 steveyue 於 6-2-2007 09:50 發表
GDR!!
見到就買la, 不過要買大頭, 鞋型會靚D!!
一般其實M頭好啦, L頭都幾大下
但旺角有既貨都唔多L....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-2-2007 21:00 發表
但係...買對MKII番來,除左打game真係著唔到出街 ga wor...
比我著出街就唔揀mk2,3了

著Mk2係要食得咸魚抵得渴的...

其實我對Mk3發過毛....都無咩事

唔著件CP vest真係搵鬼認得出

webbing乎?

發新話題