發新話題

懷舊雙星模型盒

引用:
原帖由 MANKF 於 18-7-2013 23:51 發表

中座嗰個報紙檔好大,但我唔敢去嗰度買,皆因小弟間學校嗰校車站就係對面!買咸書見到班主任... 唔係講假,巴士站旁間〝良有之聲〞就真係幫襯唔少!我啲初級文化水平就係嗰度買返 ...
What is 〝良有之聲〞?

引用:
原帖由 tango1997 於 18-7-2013 23:54 發表

係哩架型號(我最認得個炮塔蓋好半圓,而炮管同炮塔細個諗,點解咁硬既?乜唔係帆布咩? 。。但個盒肯定唔係。。。我記得盒面係油畫戰場圖。。。。
我揾唔度你嗰架個盒啲相,我記得背景嗰戰地圖!同期有架M60A1好似你架咁,一樣咁靚!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-7-2013 00:02 發表

What is 〝良有之聲〞?
Sorry! 寫錯咗  係〝良友之聲〞! 出版社嘅門市!

引用:
原帖由 M1616 於 17-7-2013 13:43 發表
收藏了3年多的T34/85.現時還是完成一半,也不知完成期

一般模型友好多都係咁! M1616師兄,你砌咗咁多!算好啦

http://www.flickr.com/photos/904 ... s/72157632087352104
http://hkavmode.blogspot.hk/2011/12/2002.html

渣華道有間警察制服,圖中右邊有沙蟲買

粥鋪右邊

左邊街尾勝家前的報檔有一孖兄弟,老ge賣比你,後生D吾賣比你....要撞多幾次 買完佢整裝報紙夾住...這是我感到什麼叫service!! 通常買完一野zip入背脊同書包之間

引用:
原帖由 MANKF 於 19-7-2013 00:04 發表

我揾唔度你嗰架個盒啲相,我記得背景嗰戰地圖!同期有架M60A1好似你架咁,一樣咁靚!
架m60刀係線控同射彈? 。。。。咁其實係咪孖星廠?thx

引用:
原帖由 MANKF 於 19-7-2013 00:08 發表

Sorry! 寫錯咗  係〝良友之聲〞! 出版社嘅門市!
良友之聲係正經刊物泥ga?!?!

蘋果塗毒....我第一眼見係少女未婚產子,新男友弄兒為樂

引用:
原帖由 tango1997 於 19-7-2013 00:21 發表

this one???

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-7-2013 00:23 發表

良友之聲係正經刊物泥ga?!?!

蘋果塗毒....我第一眼見係少女未婚產子,新男友弄兒為樂
兒童刊物泥嫁

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-7-2013 00:29 發表

this one???
M60有砌過(孖星)。。。不過我砌的不是線控

引用:
原帖由 tango1997 於 19-7-2013 00:37 發表

兒童刊物泥嫁
我從未睇過兒童刊物,兒童時期睇XX刊物

引用:
原帖由 tango1997 於 19-7-2013 00:21 發表

M60A1射唔到!你架61式一定唔係孖星!會唔會係有出戰艦嗰間廠,因印象中孖星未出過可以射嘢嘅坦克!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-7-2013 00:50 發表

我從未睇過兒童刊物,兒童時期睇XX刊物
早熟兒童

引用:
原帖由 MANKF 於 19-7-2013 00:52 發表

M60A1射唔到!你架61式一定唔係孖星!會唔會係有出戰艦嗰間廠,因印象中孖星未出過可以射嘢嘅坦克!
Search ARII la

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-7-2013 00:58 發表

Search ARII la
年代久遠。。。未必揾到模型盒個圖

發新話題