發新話題

[Viper Tech] 有關2013Viper tech 的刻印!

引用:
原帖由 TurTle 於 17-7-2013 20:55 發表
但原裝好似係鋼Bolt,冬天驚打吾完,雖則eb有co2匣 ......(Viper GBBR係armscool友譠話版只能夠插EB匣,插其他都要汁一汁 )
又有另一邊師兄,VIPER 支KAC打到PRO-WIN啵!
鋼BOLT冬天要打完其實唔難
加左後座力套件先難

引用:
原帖由 candeocic 於 29-10-2013 22:40 發表
我知aluminium forging receiver 的surface finishing是會比CNC的不同。。

其實小弟都有玩實彈射擊所以都會接觸AR15(Colt 和Armalite), 但都唔係甘架wor

anyway I will goto 藍狼 to see.
因為你接觸的是民用版,不是軍用版。
就算係AR-15,去軍警手嘅版本,同埋賣落民間,表面處理都差天共地,
你會以為軍警版本係大陸代工

利申,接觸過軍警版本AR15,英國佬留低嘅

引用:
原帖由 kimberCDP 於 31-10-2013 05:39 發表

絕對認同,對於追求軍版AR真實細緻的玩家都會玩"毒蛇"或"井井",因為就係鐘意佢表面夠粗鄺,要玩民版或商版的AR,"派米"就符合要求吧。
民版一定唔得,因為派米手多,連民版槍身都做左連發司牙上去

商版(有全自動功能)我就唔清楚啦 我唔係PMC又唔係特別部隊/門,更加唔係有關當局,未見過

引用:
原帖由 b9296 於 3-11-2013 12:39 發表
想問下井勝呢間公司既現況係點...因為見呢年幾兩年毒蛇叫做到幾風山水起但井勝除咗擠牙膏咁出下啲點45之外就無咩聲氣...
皮爾修

引用:
原帖由 kks_ice 於 4-11-2013 17:33 發表

No, Redwolf said Inokatsu's new products are coming soon.
何處見到?

引用:
原帖由 loveless 於 4-11-2013 22:28 發表
Inokatsu 淨係個名都始終值3斤釘..
個人覺得呢類江湖企業, 有事只會冬眠, 好難真正收皮的.
希望啦

發新話題