發新話題

[故仔] 地球人與火星人

火星人是否真人一名?

火星人回火星吧,地球人難救,亦不喜歡火星人

火星人愛保護人,愛做男子漢而不是愛地球人

匿名三號上

你似係火星來的~地球己經無乜人會咁寫故事了

有一天地球人帶了火星人去一個地球人尋找「快樂」的地方----同fd去唱K.
地球人,火星人似F6的學生

認真贈你一句:地球一趟混水....返火星la.宇宙浩翰呀!cut電話斷contact

引用:
原帖由 loveless 於 7-8-2013 15:52 發表
瀨鑊甘就話自己係火星人, 冇用o架o波...

實際上火星重力係地球的1/3, 大氣得二氧化碳同氮, 平均氣溫負63度.
意思即係你閣下在地球, 不單手無搏雞之力, 仲要揹住部美的冷氣, 口要含住氣筒, 接吻則令對方中毒, 不舉 ...
一針爆血呀

迷戀和真正o既愛有乜分別?

若一個女仔說"你只是迷戀我而矣",那意思是?

那什麼是喜歡什麼是愛?

我不是火星人

那所有愛都建基於自私了

我不是火星人

引用:
原帖由 loveless 於 8-8-2013 02:07 發表
又來了位發夢俱樂部榮譽會員...

什麼是愛?
人生各個階段如果仲係要問,
o甘答案就係一切你唔懂珍惜又唔識尊重所以忽略晒既事與情.
師兄,可以具體一點嗎?
木星人上

引用:
原帖由 xyzchan 於 8-8-2013 02:10 發表

那可不要想歪了, 就自己去好好體會吧!
自私論是以前一位喜歡看張愛玲的金星人同我講的.當年的我也很疑惑
木星人上

偶然會想起金星人同我講的話,的確需要年月去自我領會

現在我回到木星很愉快,不過每星期會去一次地球---廣華街

引用:
原帖由 loveless 於 8-8-2013 23:01 發表
張愛玲的個人經歷, 好難說服人佢係會對愛有較為正面的了解或感受..
試過迫自己睇張愛玲,了解下地球人喜歡佢D乜,不過頭兩頁婆媽到受不了

回想好笑得可以.你背熟不代表可牽手,她愛你的話文盲亦可以.

祝她一生平安快樂啦

瀬過會轉好,過後就會一笑置之

家陣比條女你都無用ga la,無左咪仲好.少D野煩

反而你工作不久,先被炒後有官非...有古怪,提防他人警惕自己呀

引用:
原帖由 loveless 於 9-8-2013 00:25 發表
個人唔受呢D什麼祝她一生快樂
即係緣份盡, 人別離, 佢的未來再關我鬼事o麻....
越記住以前如何, 就越對現任或/及下任唔公平, 因為人會自由創作記憶.
好一句緣份盡, 人別離

發新話題