28 12
發新話題

BF4 《戰地4》beta測試十月初啟動 有各國造型相

BF4 《戰地4》beta測試十月初啟動 有各國造型相

http://www.hkgnews.com/21523/

Karl-Magnus Troedsson在剛剛結束的科隆遊戲展EA新聞發布會上宣布,《Battlefield 4 》的beta測試將於今年十月初啟動,一直持續到遊戲發售。
公司還為該作準備了BF3玩家非常熟悉的增值包/年票——Battlefield 4 Premium:
該增值包定價50美元,涵蓋五部DLC:Second Assault、China Rising(12月)、​​Naval Strike(明年春)、Dragon’s Teeth,以及Final Stand(明年夏天)。
除DLC外買家還可獲得定制化選項、服務器優先接入權,以及12件戰地寶箱(開箱子抽獎,每件箱子可隨機獲得迷彩、狗牌、匕首、XP經驗值等獎勵)。

美國

俄佬

強國
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

強國support睇幾多次都係覺得好樣衰
(beta啟動日期要睇人...唔知預訂定3代高級版係最早開,之後係MOHW限定版玩家,最後大家一齊玩)

引用:
原帖由 亞爾多 於 23-8-2013 09:55 發表
強國support睇幾多次都係覺得好樣衰
(beta啟動日期要睇人...唔知預訂定3代高級版係最早開,之後係MOHW限定版玩家,最後大家一齊玩)
強國support有d日本卡通人物feel

另到依家我都未能分清楚 高級版及豪華版有咩分別??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 23-8-2013 10:17 發表

強國support有d日本卡通人物feel

另到依家我都未能分清楚 高級版及豪華版有咩分別??
豪華版:遊戲本體+附送內容(如裝備解鎖/DLC之類),遊戲帳號仍然是普通版帳號
高級版:沒有遊戲本體,純粹季票+VIP帳號,VIP功能包括優先玩新內容,免費DLC,限定武器/狗牌,排隊可以打尖...

玩開叉盒,唔知幾時先有...

好在佢都叫加左D新野.唔係BF3畫面加強版

但係EA幾時先搞清楚.BF D地圖咁Q大.根本就唔應該炒COD個玩法

引用:
原帖由 N_G 於 23-8-2013 15:32 發表
好在佢都叫加左D新野.唔係BF3畫面加強版

但係EA幾時先搞清楚.BF D地圖咁Q大.根本就唔應該炒COD個玩法
點樣叫做"炒COD個玩法"?

我只覺得BF4 MP太過複雜....

引用:
原帖由 亞爾多 於 23-8-2013 15:33 發表

可能佢淨係玩CQB場...例如metro..

引用:
原帖由 2slow 於 23-8-2013 15:58 發表

可能佢淨係玩CQB場...例如metro..
或者可能佢玩主機...唔夠玩家?

引用:
原帖由 亞爾多 於 23-8-2013 15:33 發表

新的模式每次只在隨機地點刷出一個炸彈,兩隊必須搶奪炸彈,然後運送到指定地點引爆快節奏的戰鬥,不停變換的目標,讓你疲於奔命。

可能你無睇條link拿,copy反先

回覆 11# 的帖子

"...新的BF4多人模式"Obliteration",雙方爭奪一枚炸彈並護送至對方目標區域,引爆以摧毀對方目標。這枚炸彈被引爆後遊戲再產生一枚新的,整局共計三枚炸彈,每方三處目標區域。..."

呢個mode有d似TF2運送炸彈喎

引用:
原帖由 N_G 於 23-8-2013 16:47 發表

新的模式每次只在隨機地點刷出一個炸彈,兩隊必須搶奪炸彈,然後運送到指定地點引爆快節奏的戰鬥,不停變換的目標,讓你疲於奔命。

可能你無睇條link拿,copy反先
又唔係乜野特別模式,無話抄唔抄既

不過就算舊玩法去到BF4都可以見到分別,因為地圖實在好多可變因素

傻的嗎

引用:
原帖由 屈濕 於 29-8-2013 13:52 發表
傻的嗎

我強烈懷疑佢地收左EA錢反串賣廣告

28 12
發新話題