發新話題

cap槍收藏

引用:
原帖由 TT33 於 2-9-2013 14:14 發表
放多支...MGC M39 NICKEL PLATED ABS膠配原廠S&W 39木柄, 呢支野唔難找, 個原S&W木柄係配唔到落呢支野度的, 需要自己執執佢才裝到。
呢枝小弟都有...真係唔錯

引用:
原帖由 RCman 於 2-9-2013 15:20 發表
小弟都有些N年前的垃圾係道
我支兩寸MGC Lawman擺咗系澳洲(90年頭帶過去: 當時澳洲仍然係一個純真國家無今時今日咁懶係嘢)...澳洲海關無事: 反而係系啓德度搞咗輪先上得機!

引用:
原帖由 MANKF 於 1-9-2013 18:35 發表
Supporting
其實Hudson Sten都係不可多得既好物 !係咪都係鋼製?

引用:
原帖由 b9296 於 2-9-2013 19:50 發表

估佢唔到...係Hudson(華山連Hudson都stamp埋系左手邊)!
係wor,Hudson出過

引用:
原帖由 b9296 於 2-9-2013 19:52 發表

蘇兄講緊邊支? 已經好些年...無記錯應該係系日本入口(bid)...
咁吾關事了

我很羨慕你們的藏品

國際METAL PLATED ABS PLASTIC

蘇兄的二支M586水準之作! 正!
呢支國際metal plated ABS膠 COLT .25 POCKET, 經典之作! 連原國際滅聲器, 個滅聲會較為難找!
呢支華山抄了佢, 出了金屬版..
係多年前, 見過一支國際的M1910連滅聲賣, 但當時小弟唔識野加上窮..無買到...勁可惜...

附件

3-9-2013 01:31

你背景係乜書?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-9-2013 07:15 發表
你背景係乜書?
好煩呀!。。。
一睇就G係國內槍書啦

鬼吾知呀

乜名先得架

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-9-2013 08:09 發表
鬼吾知呀

乜名先得架
乜名刀無用啦。。。好多時書比槍更難揾呀

玩野瓦靚仔

本書好似幾好

count me in...
pls!

made in Austria--- 1960s
it's 1mm capgun.

附件

3-9-2013 13:05

3-9-2013 13:06

3-9-2013 13:10

回覆 42# 的帖子

上面位C兄說得對, 有時書仲難找, 我小朋友時記得有一本書仔, 全部都係說手槍的, 圖交共茂, 非常之正, 可惜就係唔見了, 家下都買唔返..不過我手上呢本仲正, 係國內出的, 民兵博物館出的, 大部份都係70年代前的古董槍, 最新已係S&W M39, 所有圖片都係實物拍攝, 唔係抄外國的書, 超正! 可惜已絕了版..

一個正網..

先旨聲明, 以下的網頁極毒...

http://www7a.biglobe.ne.jp/~yon-yon/column/index.html

發新話題