發新話題

cap槍收藏

引用:
原帖由 TT33 於 3-9-2013 13:06 發表
上面位C兄說得對, 有時書仲難找, 我小朋友時記得有一本書仔, 全部都係說手槍的, 圖交共茂, 非常之正, 可惜就係唔見了, 家下都買唔返..不過我手上呢本仲正, 係國內出的, 民兵博物館出的, 大部份都係70年代前的古董槍, ...
本書叫乜名?封面有相嗎?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-9-2013 16:22 發表

呢支意大利野有出過???
好似M12先至係意粉鎗喎 ...

認錯托

回覆 63# 的帖子

可惜MGC做既M12 SMG比較雞...如果“手藝.蘋果.工作室”可以revive呢枝嘢就真係不得了 ...

我n年前試過無銀用(依家刀係)…………一次過賣左7枝cap槍比個唔識既師兄。。。係cgf第一代壇。。。嗰時叫“二手街“。。。。係10週年再之前既一兩年左右。。。我最唔舍得枝木柄全金屬,兩枝砌埋一枝既華山bb彈cap槍

“手藝.蘋果.工作室”???

引用:
原帖由 tango1997 於 3-9-2013 18:29 發表
我n年前試過無銀用(依家刀係)…………一次過賣左7枝cap槍比個唔識既師兄。。。係cgf第一代壇。。。嗰時叫“二手街“。。。。係10週年再之前既一兩年左右。。。我最唔舍得枝木柄全金屬,兩枝砌埋一枝既華山bb彈 ...
茫茫酆都中 重重金剛山

Marushin Colt .25 pocket

開了呢個cap槍收藏, 起到"拋磚引玉"的效果, 真係估唔到, 好多師兄果D收藏已唔係"玉", 直頭係"鑽石", 真另人目不暇給!

以下呢支係Marushin Colt .25 pocket ABS膠身配原MARUSHIN木柄, 支野本身係KIT來的, 要自己砌。

附件

3-9-2013 20:17

咩書..

蘇生, 開支M1950麥迪信來見我, 唔係就唔洗旨意只咩書..比多頁你睇..

附件

3-9-2013 20:22

回覆 54# 的帖子

咦!唔通師兄支Delta Elite 都係Cap?!

引用:
原帖由 TT33 於 3-9-2013 20:17 發表
開了呢個cap槍收藏, 起到"拋磚引玉"的效果, 真係估唔到, 好多師兄果D收藏已唔係"玉", 直頭係"鑽石", 真另人目不暇給!

以下呢支係Marushin Colt .25 pocket ABS膠身配原MARUSHIN木柄, 支野本身係KIT來的, 要自己砌 ...
呢本又係叫乜名?

我影緊好多相,未輪到麥迪信,等多一兩日啦

麥迪信好罕ge咩,你開post為左佢?你專收hudson?

wow, nice guns.....

Glock Gen 2

引用:
原帖由 hykenny 於 6-9-2013 16:06 發表

http://imageshack.us/a/img854/9806/ta ...
GLOCK三文治盒。。。早期版Glock17。。。。但個鎖盒位同個板機位距離好似怪怪地。。。師兄是否起左鎚放落去影?

發新話題