17 12
發新話題

cap槍收藏

台灣華山銀色Colt SAA...

附件

2-9-2013 01:08

又用到氣又打到cap又入到15飛既銀色舊版Marushin CZ75!

附件

2-9-2013 01:11

大家見到乜就乜

附件

2-9-2013 01:12

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-9-2013 07:13 發表

抄國際的?
估佢唔到...係Hudson(華山連Hudson都stamp埋系左手邊)!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-9-2013 07:14 發表

Mini14比你買左?!
蘇兄講緊邊支? 已經好些年...無記錯應該係系日本入口(bid)...

引用:
原帖由 2slow 於 2-9-2013 09:29 發表

呢把咁毒既
Mini 定係 MGC Lever Action?

引用:
原帖由 TT33 於 2-9-2013 14:14 發表
放多支...MGC M39 NICKEL PLATED ABS膠配原廠S&W 39木柄, 呢支野唔難找, 個原S&W木柄係配唔到落呢支野度的, 需要自己執執佢才裝到。
呢枝小弟都有...真係唔錯

引用:
原帖由 RCman 於 2-9-2013 15:20 發表
小弟都有些N年前的垃圾係道
我支兩寸MGC Lawman擺咗系澳洲(90年頭帶過去: 當時澳洲仍然係一個純真國家無今時今日咁懶係嘢)...澳洲海關無事: 反而係系啓德度搞咗輪先上得機!

引用:
原帖由 MANKF 於 1-9-2013 18:35 發表
Supporting
其實Hudson Sten都係不可多得既好物 !係咪都係鋼製?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-9-2013 20:52 發表

咁吾關事了

我很羨慕你們的藏品
有咩事...唔怕講嚟聽下

繼續! CMC M2 卡賓鎗 (後期 - 用CP彈)...個原廠metal handguard仲難揾過支鎗 ...

附件

3-9-2013 15:53

MGC 鋼 MP40 (70年代產品)...

附件

3-9-2013 15:56

有得Mini-14點可以缺少短板burst-fire AC556K呢...?

附件

3-9-2013 15:58

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-9-2013 16:22 發表

呢支意大利野有出過???
好似M12先至係意粉鎗喎 ...

回覆 63# 的帖子

可惜MGC做既M12 SMG比較雞...如果“手藝.蘋果.工作室”可以revive呢枝嘢就真係不得了 ...

17 12
發新話題