發新話題

流動workshop!

引用:
原帖由 kimkileo 於 4-9-2013 13:39 發表

女人錢的確係最易搵.....
女人同小朋友錢都係

講左4版都好似少左樣野.

你架車泊去邊? 周街放等抄牌? 租車位就有長期開支, 買車位更加係重點投資.

引用:
原帖由 ivan0819 於 6-9-2013 14:42 發表
講左4版都好似少左樣野.

你架車泊去邊? 周街放等抄牌? 租車位就有長期開支, 買車位更加係重點投資.
見人來咪TART車走鑼!

比人抄牌咪申中指D7佢當出了一下!

車位就簡單啦,有人係度等5抄的,只要5係禁區就得

我係講你夜晚收工果時架車放去邊...唔係日間, 日間開緊工當然冇問題啦

引用:
原帖由 ivan0819 於 6-9-2013 15:24 發表
我係講你夜晚收工果時架車放去邊...唔係日間, 日間開緊工當然冇問題啦
露天有看更停車場

野外露出

你架車實裝反光玻璃

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-9-2013 19:03 發表
野外露出

你架車實裝反光玻璃
好似唔得。。。。要有70%透明度。。。除運書柱長許可

我指車箱裝反光玻璃

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-9-2013 20:06 發表
我指車箱裝反光玻璃
更加唔明。。。。你想租比學生情侶。。。乜乜牙。。。!

引用:
原帖由 tango1997 於 6-9-2013 09:09 發表

流動小販。。。同流動維修。。。係兩樣野

即係我咁稔。。。。一架車係街邊壞左(風隔或油隔塞晒)。。。call人泥整。。。换油隔。。。即場比錢。。。係條街交易比錢。。。算唔算小販呢?
唔算小販,不過都係犯法會收告票,因為有條法例叫“街修“(就維修汽車而言……)~~

引用:
原帖由 小鬼182 於 6-9-2013 21:57 發表

唔算小販,不過都係犯法會收告票,因為有條法例叫“街修“(就維修汽車而言……)~~
咁㚙車死火。。。搭過江龍開走。。。。水箱漏水要加水咪犯晒法

引用:
原帖由 tango1997 於 6-9-2013 22:03 發表

咁㚙車死火。。。搭過江龍開走。。。。水箱漏水要加水咪犯晒法
yes,becoz U need check y'r car before drive

引用:
原帖由 tango1997 於 6-9-2013 21:00 發表

更加唔明。。。。你想租比學生情侶。。。乜乜牙。。。!
吾明就算

引用:
原帖由 alvin155 於 6-9-2013 22:17 發表

yes,becoz U need check y'r car before drive
石仔打穿水箱。。。。我控制唔到
打藍磨故障。。。。我亦控制唔到

發新話題