發新話題

Battlefield 4 PC版系統需求公佈

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-9-2013 02:41 發表
電腦白痴一問:
黎緊會買notebook,
其實MacBook pro夠唔夠做?
唔求開盡,只求順暢
Thx
BF3 有個戰友已自盡 BF4你覺得夠唔夠

呢家最勁果張係咪780

i5 3570k

8g ram

gt560

希望玩到啦
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-9-2013 02:41 發表
電腦白痴一問:
唔求開盡,只求順暢
Thx
用macbook打機唔係唔得
不過一定要買15吋先夠做
我個人都唔會建議macbook打機
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
電腦白痴一問:
唔求開盡,只求順暢
Thx
請注意大部份遊戲包括BF4並不支援Mac OS,要自已裝windows
唔清楚macbook spec答唔到你

引用:
原帖由 老頭子 於 11-9-2013 07:51 發表
呢家最勁果張係咪780
唔係
最頂級果塊叫GTX Titan

引用:
電腦白痴一問:
唔求開盡,只求順暢
Thx
買部PS4玩BF4仲化算啦, 唔洗為個game年年要upgrade...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 11-9-2013 10:20 發表

買部PS4玩BF4仲化算啦, 唔洗為個game年年要upgrade...
無得咁計既,主機同PC操作感覺完全唔同

引用:
原帖由 亞爾多 於 11-9-2013 11:19 發表

無得咁計既,主機同PC操作感覺完全唔同
呢個一定啦...
但諗起次次要為左隻幾舊水既game, 去用幾叉野upgrade部PC就...
如果要求唔高, 買PS4真係有so
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Vindicator 於 11-9-2013 10:10 發表

其實我係咁岩升學要買notebook,
所以先咁問xd
15吋既又好似有2.7ghz 4核i7、
NVIDIA GeForce GT 650M 、1GB GDDR5 記憶體
好似過左最低要求,但其實係咪要去到recommend先順?

引用:
原帖由 Vindicator 於 11-9-2013 10:10 發表

我都係用緊第一代 Retina MacbookPro裝win8打機

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-9-2013 12:42 發表

其實我係咁岩升學要買notebook,
所以先咁問xd
15吋既又好似有2.7ghz 4核i7、
NVIDIA GeForce GT 650M 、1GB GDDR5 記憶體
好似過左最低要求,但其實係咪要去到recommend先順?
要順容乜易  接受與否另一回事
我用i7-3820QM GT640LE
打Lost planet 3 開1440*900 熄real shadow 順到不得了

其實EA次次都水人…
我上網查要求,先岩岩hi到最低要求
但係我開高效都有33-35fps,開中都有42左右…
冇次信得過…
,應

引用:
原帖由 阿堅 於 11-9-2013 12:53 發表

我都係用緊第一代 Retina MacbookPro裝win8打機
其實Retina係咪只係隻mon靚d?
其實只要順,敵人見到我,我都見到佢就ok
話說當年我用部廢機打cod4 mp,都係用safe mode
即係教到最低

引用:
原帖由 2slow 於 11-9-2013 11:25 發表

呢個一定啦...
但諗起次次要為左隻幾舊水既game, 去用幾叉野upgrade部PC就...
如果要求唔高, 買PS4真係有so
不過PS4玩唔到舊作係另一個問題
而且PC game正價比主機版正價平,仲有好多特賣

發新話題