發新話題

[VFC] UMP彈匣問題

搭單問下先:
我有隻UMP匣, 整極都係漏氣, 大家有咩解救方法?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 18-9-2013 09:39 發表

其實玩VXC鎗.....第一件事就係要識修理匣
我剛剛至修理好兩個MP5匣。
其中一個第一次修好後還有漏氣,拆過封口膠再上多一次膠....現在還安好。
前晚剛取了兩個UMP匣....唔知玩幾耐又出事
我呢隻匣之前漏氣比我整好左, 但放埋一邊幾個星期又開始漏氣了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 18-9-2013 10:09 發表

我買UMP "D版"的,當時跟鎗買多了兩隻匣。
佢成箱已拆開Tag card的匣,試了三隻都漏.......
最後店員說再去倉送過來,所以前兩日我至去取回兩隻匣。
見成箱匣(至少三四十隻)都無一隻賣得比人.....都心裡有數;dow ...
買槍時見成箱匣拎出黎已經
點解唔送埋option底膠比人...

引用:
原帖由 4jai 於 18-9-2013 10:26 發表
VFC嘅裝工真係求舊期,亂能來
我隻隻匣幾乎上膠下膠都因為裝工問題有損耗

只從我用左爭口膠圍邊之後,立即搞掂晒
師兄用邊隻爭口膠? 如之後再漏可否拆封d爭口膠?

引用:
原帖由 4jai 於 19-9-2013 13:10 發表

我記得有師兄話要用灰色的...
我唔知係唔係顏色唔同,成份都有別
我買左呢隻, 紅色的

引用:
原帖由 JBL 於 19-9-2013 21:36 發表

入氣咀去三軍買kj手槍用入氣咀就得,大家通用...
又學到野了, 感謝師兄

發新話題