17 12
發新話題

新手一問~~

新手一問~~

1.我想買M4A1,邊隻牌子好,無咩問題??
豬&P???Classic Mami???

2.豬&PClassic Mami 在整體來說,邊隻好D??

3.買M4A1 or G36 or G36K 好???

14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱,建議用諧音/代詞 。如因公佈或使用槍店真實名稱而惹上法律問題,將是發佈者之責任。

其實以上問題全部都係個人喜好,以及有幾多銀彈,我就覺得兩支尼計za會比較好,而且za有一年保養,反觀豬p有人話得有人話唔得,但係唔得就自己整

m4/g36等全都係個人喜好,反正都係射bb彈
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-2-2007 19:43 發表
其實以上問題全部都係個人喜好,以及有幾多銀彈,我就覺得兩支尼計za會比較好,而且za有一年保養,反觀豬p有人話得有人話唔得,但係唔得就自己整

m4/g36等全都係個人喜好,反正都係射bb彈
哦!!!唔該晒!!!

回覆 #4 miehk117 的帖子

得個槍身整得令<---你只za??

引用:
原帖由 miehk117 於 5-2-2007 00:39 發表

唔好牙...停
因為我試過,,,所以你會後悔,
za係好過gp,但係...
gp 入面d野易改,,,,za好多入面既件係冇,,,
上鏜制拉出黎唔會連hotup果塊片都拉到,變左你又要配過槍身先有呢個功能(其他牌子既跳彈蓋not fo ...
同意.............對一個會自己改槍的人黎講,你攞支za黎比我整,我會叫你掉左佢,再比幾舊水買過支國狗玩!

回覆 #5 rYaN 的帖子

引用:
原帖由 sotherefor 於 4-2-2007 19:30 發表
1.我想買M4A1,邊隻牌子好,無咩問題??
G&P???Classical Army???

2.G&P和classical Army 在整體來說,邊隻好D??

3.買M4A1 or G36 or G36K 好???
首先你自己想玩乜野裝備先,美佬定德佬,定係無所謂?

再睇下你想用幾多錢落支槍度?國狗係平,但係每次出去玩你都要預左隨時收皮;馬記最穩定,出事率最低,但係要改就最駛錢;朱標同埋卡式媽咪既就睇你彩數喇,不過如果你想再換零件既,朱標會好D。

M4A1多配件但短D,G36/G36K就無乜配件但長D。其實鎗身短對新手會較易控制。
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 5-2-2007 01:24 發表

首先你自己想玩乜野裝備先,美佬定德佬,定係無所謂?

再睇下你想用幾多錢落支槍度?國狗係平,但係每次出去玩你都要預左隨時收皮;馬記最穩定,出事率最低,但係要改就最駛錢;朱標同埋卡式媽咪既就睇你彩 ...
姐係建議我買m4a1的話就豬&P???
如果支豬&P M4A1壞

引用:
原帖由 miehk117 於 5-2-2007 19:12 發表
我覺得你買gp好過za囉
gp唔會咁易壞而且易改易整過za
你岩岩開始玩你遲下就會想改嫁喇@@
咁豬&P的M4A1會唔會搖頭架?

引用:
原帖由 sotherefor 於 5-2-2007 19:22 發表

咁豬&P的M4A1會唔會搖頭架?
唔會。
但係新版馬記M4巳經有改進,唔容易搖頭。
目標太多
彈藥太少

樓主諗住玩咩軍先??
美佬既就豬標M4, 德佬就馬記G36C
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 6-2-2007 05:30 發表
樓主諗住玩咩軍先??
美佬既就豬標M4, 德佬就馬記G36C
美佬!!!

17 12
發新話題