發新話題

新手求教.....點上鏡橋...

回覆 29# 的帖子

入得坑預咗實貴

唯有出去格個價儘量平啦

引用:
原帖由 jimmyay121 於 6-10-2013 13:58 發表
唯有出去格個價儘量平啦
5ku 都可能有平鏡橋 (要鑽個o的), 不過質量就唔清楚..
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

我都睇過5ku果d
真係好平
但搵唔到……

終於搵到!!
200個大洋有交易
終於可以上鏡了
下次目標換精密管
Thx ching

引用:
原帖由 jimmyay121 於 6-10-2013 16:15 發表
我都睇過5ku果d
真係好平
但搵唔到……
5ku 鏡橋/cocking handle 個的仲可以考慮, 但 slide/frame/internal parts 個o的就唔好博啦.
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 jimmyay121 於 6-10-2013 17:25 發表
終於搵到!!
200個大洋有交易
終於可以上鏡了
下次目標換精密管
Thx ching
PDI 6.01 palsonite 6吋 只係 $4xx, 目標唔難達到.

死緊喇.....PK喇......我岩先上完枝鏡.....開槍試下啦......X...我枝HI-CAPA變左GLOCK18C.....識連射....
我睇過....個撞(除)虧左.....但又唔知點整....

引用:
原帖由 jimmyay121 於 6-10-2013 19:06 發表
死緊喇.....PK喇......我岩先上完枝鏡.....開槍試下啦......X...我枝HI-CAPA變左GLOCK18C.....識連射....
我睇過....個撞(除)虧左.....但又唔知點整....
原裝鎚只係亞鉛, 蝕左唔出奇.
你可以去現X買 set cp 鋼鎚, 約 $400.

如果換左鋼鎚, 建議換埋 cp 鋼 disconnector, 約 $250

但係我枝槍新買嫁WO....應該冇咁快蝕嫁.....
我唔小心鬆左個下身就係咁了.....

引用:
原帖由 jimmyay121 於 6-10-2013 21:07 發表
但係我枝槍新買嫁WO....應該冇咁快蝕嫁.....
我唔小心鬆左個下身就係咁了.....
你拆過黎?

唔小心鬆左個下身.......都算係拆過既.....

引用:
原帖由 jimmyay121 於 6-10-2013 21:48 發表
唔小心鬆左個下身.......都算係拆過既.....
懷疑你裝錯野/有野移左位, 一係搵你槍會的師兄睇睇.

慘情......我未有槍會.....

有冇D圖/片教人裝番D零件上去嫁....拆就見過....

發新話題