發新話題

Battlefield 4 Beta 截圖與感想(多圖

今次感覺似bf free4play因為D人細左

i5 3750k/8ram/g560

用atuo 會推high 有D lag

我自己改中等有明顯流暢!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 亞爾多 於 2-10-2013 19:34 發表

邊度執?
C區有得執
呢把野近距超屆機, 電梯上黎幾件全部照單全一槍KO.... 只用hip fire
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 3-10-2013 09:37 發表

C區有得執
呢把野近距超屆機, 電梯上黎幾件全部照單全一槍KO.... 只用hip fire
遠距仲屈
今集7.62狙子彈下跌感覺好似明顯左, 而彈道難睇左因為後面有子彈氣流, 一開始支鏡又無刻度, 都幾難玩

引用:
原帖由 廢柴 於 2013-10-3 10:00 AM 發表

遠距仲屈
今集7.62狙子彈下跌感覺好似明顯左, 而彈道難睇左因為後面有子彈氣流, 一開始支鏡又無刻度, 都幾難玩
但係今集有得zero支鏡
我幾乎長set200m
不過支野彈速慢到…300m都唔易打…
我fd解左m40,我攞住個PLD一路測,一路搵目標
比個zero距離距打

,應

引用:
原帖由 EF66-1192 於 3-10-2013 14:06 發表

但係今集有得zero支鏡
我幾乎長set200m
不過支野彈速慢到…300m都唔易打…
我fd解左m40,我攞住個PLD一路測,一路搵目標
比個zero距離距打
要有range finder先有得zero

引用:
原帖由 廢柴 於 2013-10-3 05:41 PM 發表

要有range finder先有得zero
一開始已經有…
,應

game更新完

好似lag左(已轉中級)
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 9-10-2013 09:05 發表
game更新完

好似lag左(已轉中級)
點會lag左呀?
我反而fps有提升左喎
用560ti 選auto已經自動set去ultra/high等等
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

auto去ultra?
我660ti用auto都係比全high我...

93 ~~5 ~~60 ~~90 ~~3 ~~fps

偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 亞爾多 於 9-10-2013 19:44 發表
auto去ultra?
我660ti用auto都係比全high我...
剛cap了少少圖, 係我記錯了, set auto 可去到Med/High,
再用呢個mode玩一個round, 平均都有40-50fps, 未drop過落40fps, 都叫做玩得順
Nvidia driver用緊327.23

少少圖

再黎...

有冇人會出現用scope睇遠既大樓頂會白晒\消失既情況?

引用:
原帖由 廢柴 於 10-10-2013 02:43 發表
有冇人會出現用scope睇遠既大樓頂會白晒\消失既情況?
唔明,點消失?

發新話題