發新話題

Battlefield 4 Beta 截圖與感想(多圖

有人spawn果下好多時都會chok 一chok...
小弟既氣槍channel :
http://www.youtube.com/user/withp90

我而家i5 2500 / 8GB ram / 550ti
淨係換卡玩唔玩到??
今晚打老虎

Bf4 beta 已完, anyone going to order??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Marsses 於 12-10-2013 23:39 發表
我而家i5 2500 / 8GB ram / 550ti
淨係換卡玩唔玩到??
我建議等正式版出左先考慮,因為beta優化實在麻麻地

我買左正版玩, 玩親多人都會彈GAME
有冇ching可以幫下我

我試過好多方法都解決唔到

附件

4-11-2013 21:16

引用:
原帖由 lekch 於 4-11-2013 21:16 發表

未必關你事, 好多人都係咁...
有晚玩幾次都未能完成一個round
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 4-11-2013 21:18 發表

未必關你事, 好多人都係咁...
有晚玩幾次都未能完成一個round
我上巴哈睇過試過好多方法, 裝window sp1更新, 系統語言設定英文,
就連bf3彈機解決方法都試埋都係唔得
平時玩開比人屈機就唔彈game, 上次殺廿個死幾次, 升埋支95式,先彈game, 差d掟mouse

哎DICE.....
我直頭等下先再玩,兼夾要考試,等佢patch,次次一升左野佢就彈game

引用:
原帖由 lekch 於 4-11-2013 21:16 發表

不如講下你部機乜野spec?睇下有無關?

引用:
原帖由 亞爾多 於 4-11-2013 23:58 發表

不如講下你部機乜野spec?睇下有無關?
麻煩請過目,不過我單機single都可以開到high都唔lag機
多人就開中級或低級,相信配置都ok既

附件

5-11-2013 01:39

引用:
原帖由 MG-42 於 5-11-2013 01:03 發表

EA已認頭自己server連接client有問題,話下個patch會fix

如果就完game先彈game唔好強制close bf4 server等完埋場game會照count番XP比你
EA隻隻game都甘伏,之前連玩sims3都有問題
希望可以fix埋連線lag個問題

發新話題