52 1234
發新話題

[WA] QRF Steel Parts

QRF Steel Parts

各位師兄我想問下QRF ARMX RXVOLUTION俾WA SYSTEM既steel parts好唔好, 見佢^%)包好多野,想試下.
有無ching用過覺得點?

fit and smooth on Prime/INO/GP body

how about g&p/ka bodies?

no problem on KA/GP bodies so far.
抵玩, 全鋼件每件都要80-100啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

thanks

之前想買有木盒個set,今日去睇冇貨,得AR 牌,價錢都係甘底,有時間就裝埋上去^^
你的日子如何,你的力量也必如何

i am using it on my GP M4 GBB..
但要個單發怪怪..唔知係手勢問題定點...打完1發.未放盡就好易變左連發

回覆 7# 的帖子

就甘睇,sear 單發扣位的確淺左D

早兩日裝上,質素幾好,免修直上,係blow lock 自己執斜小小, 唯一 係 mag catch有機會要因應槍身修小小,暫時用反原裝,遲D先攪^^

附件

11-11-2013 17:52

11-11-2013 17:52

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-11-2013 17:52 發表
早兩日裝上,質素幾好,免修直上,係blow lock 自己執斜小小, 唯一 係 mag catch有機會要因應槍身修小小,暫時用反原裝,遲D先攪^^
mag catch 我修左...唔修都食得幾實.
sear 個PART 打單發有冇好似我甘?

引用:
原帖由 hideaki 於 16-11-2013 04:14 發表

mag catch 我修左...唔修都食得幾實.
sear 個PART 打單發有冇好似我甘?
冇呀, 正常運作...

回覆 13# 的帖子

呢套

引用:
原帖由 怒人甲 於 19-11-2013 11:19 發表

冇呀, 正常運作...

唔通我裝得唔好..

52 1234
發新話題