發新話題

"未來能量" MEU

"未來能量" MEU

思前想後,看了很多報告,再看看放在家裡沒有用的真品Grips,把心一橫,狠心下手買了這支不過不失的 "未來能量" MEU.原裝木柄太厚,換了FAB DEFENSE的Magwell Grip,其他不想去改,反正不打算下場,只想替孤獨的Grip找個伴........

附件

IMG_9765_大小 .JPG (69.99 KB)

4-11-2013 23:37

IMG_9765_大小 .JPG

IMG_9767_大小 .JPG (50.22 KB)

IMG_9767_大小 .JPG

IMG_9768_大小 .JPG (74.07 KB)

IMG_9768_大小 .JPG

IMG_9770_大小 .JPG (61.36 KB)

IMG_9770_大小 .JPG

IMG_9771_大小 .JPG (39.39 KB)

IMG_9771_大小 .JPG

IMG_9772_大小 .JPG (47.58 KB)

IMG_9772_大小 .JPG

IMG_9774_大小 .JPG (28.59 KB)

IMG_9774_大小 .JPG

IMG_9775_大小 .JPG (75.77 KB)

IMG_9775_大小 .JPG

IMG_9776_大小 .JPG (61.21 KB)

IMG_9776_大小 .JPG

IMG_9783_大小 .JPG (79.35 KB)

IMG_9783_大小 .JPG

IMG_9785_大小 .JPG (99.24 KB)

IMG_9785_大小 .JPG

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

我都想收一支!唔知此槍回鏜順唔順呢? 師兄?個grip幾$?

換完靚仔好多

引用:
原帖由 ivanclk0521 於 4-11-2013 23:45 發表
我都想收一支!唔知此槍回鏜順唔順呢? 師兄?個grip幾$?
我都唔知幾錢,上次上綱訂AK膠骨,賣家寄多左比我

如果個棺材grip吾要,比我整下呀

雖然厚少許, 對木柄都幾靚仔吓.
做checkering 就very good la! ;-D

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-11-2013 08:18 發表
如果個棺材grip吾要,比我整下呀
下次帶比你

寫番個名係底立此存照.

發新話題