發新話題

MP7A1簡單開箱報告

聽聞有廠會出 不過唔知會唔會重好多

咁仲買唔買好  其他論壇都有人有咁既情況  出左咁耐岩岩先儲夠軍糧  仲諗住過兩日去買  
好驚買完會中招

引用:
原帖由 rYaN 於 24-4-2014 03:49 發表
聽聞有廠會出 不過唔知會唔會重好多
咁大份野無可能用鋼掛, 係都應該幾重下, 仲會影響後座力
我估會出鋁的option
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 MG-42 於 24-4-2014 00:59 發表

但你鍾意到買左兩枝, 依家有枝1:1真數又勁recoil你唔買你過到自己咩 ? 哈哈
唉……玩GBB性能上唔得,盡人事執順佢我都仲有信心……但係全個結構問題我就真係無能為力………咁多一事不如少一事……到佢真係有解決方法先諗啦………

咁唔掂喎,我如果買既話極有可能買埋silencer

等鋁件啦 ! 就算唔裝滅聲 , flash hider hi 左hi 右, 有d 野好難講
塑膠戰隊

斷又唔怕既,照落左silencer,但加加埋埋真係無咩後座力了
反而重係擔心緊佢個bolt好快會lock唔倒

引用:
原帖由 JBL 於 25-4-2014 21:54 發表

我打咗成50匣都無蝕,不過我通常拉上膛桿放bolt,佢bolt度有粒螺絲,lock蝕咗可换過粒...
師兄依個就係重點啦 我個bolt無螺絲無剩伽

引用:
原帖由 MG-42 於 26-4-2014 01:41 發表

水貨行貨分別??
唔知道,我係14樓買

引用:
原帖由 紗夢 於 26-4-2014 00:21 發表

師兄依個就係重點啦 我個bolt無螺絲無剩伽
我都冇,但未擔心過
一樣按制放bolt

發新話題