發新話題

[VFC] HK 417

引用:
原帖由 JBL 於 13-3-2014 10:50 PM 發表

vfc嘅416系槍支支都係用電槍HOPUP嫁...
我知,不過我以為佢會因為ump同mp7已改tim

睇圖係5.1 hop up

not interested in 417.

give me my god damn M110 GBB

引用:
原帖由 gavin2008hihi 於 28-3-2014 21:36 發表

兩枝都有興趣
m110可以滿足到我呢d GI友

少見的7.62 匣,值得支持
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

I think this will be my first VFC.......

又要儲定彈藥了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

有冇廠會出SCAR H gbb

引用:
原帖由 gavin2008hihi 於 28-3-2014 21:36 發表

M110/MK11 MOD1

引用:
原帖由 queen 於 29-3-2014 10:29 AM 發表
I think this will be my first VFC.......
終於肯落火坑啦

今次呢支載彈量會有幾多呢?
上次支UMP既載彈量,個人認為係個以退步黎解決問題既恥辱

如果唔以進步黎面對從前mp5出過既問題,作為玩具廠vfc最多只屬3流
不過咁,一日繼續有人肯俾錢去維持vfc既利潤,呢間廠都會好有宗旨地無視中指
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 30-3-2014 01:38 發表
今次呢支載彈量會有幾多呢?
上次支UMP既載彈量,個人認為係個以退步黎解決問題既恥辱

如果唔以進步黎面對從前mp5出過既問題,作為玩具廠vfc最多只屬3流
不過咁,一日繼續有人肯俾錢去維持vfc既利潤,呢間廠都會 ...
彈數跟真槍對小弟嚟講無問題~~ 因為我玩Gbb不嬲都玩真彈數~~1911匣set到只可入7粒~~ 玩多彈我玩電槍好過啦~~

回覆 43# 的帖子

exactly, totally agree
玩真彈數is fun

VFZ只要佢個火控係跟真野咁像真設計,氣化都唔會有大進步
因為GBB設計要減少blowback時阻力先會氣化好。。真野設計相反
氣化一般般點會比玩家裝到多啲彈黎打?一雞能爽清實物彈數對於佢已經好好,
畢竟佢造GBB風格係像真首要,其次性能

發新話題