發新話題

GP M4A1 GBB WOK KIT開箱(青蛙)/ 新增井蛇GBB x GP試打 #83樓

回覆 2# 的帖子

exactly

回覆 1# 的帖子

"6. 我個份kit bolt都要自己裝"
I heard from another ching that some years earlier, the bolt is ready out of box

引用:
原帖由 Dave 於 20-3-2014 17:31 發表
小弟玩moe 套件,都是gp 的,新手上路一裝已經一雞39 發pmag,
網拍位從來唔會按,reload 都是拉柄的 ,玩左年幾都仲bolt lock 正常,不過拉柄個lock 位片斷了,即原本個洞爆裂,自己磨平左,旁邊鑽個洞打番入去cha ...
always happen

引用:
原帖由 gainax 於 21-3-2014 09:55 發表
回覆: DAVE師兄
遲啲買隻PMAG玩下都好~
拉柄個lock 位小弟以前隻派米都斷過! 之後既槍都會cut短一啲條長彈再拉長佢就無再出事了

回覆: RCman師兄
小弟覺得算平又幾好玩下, 只係青蛙肉左啲 ...
try try sin, thx for sharing

回覆 30# 的帖子

1050 ma
this discount has last for soooo long
I hv bought 4 wok kit from 暗搶 lu

引用:
原帖由 kai_matt 於 22-3-2014 17:30 發表
1050 ma
this discount has last soooo long
I hv bought 4-5 wok kit from 暗搶 lu
嘩,乜Matt兄你之後買咗咁多套

Are You Ready ?!

回覆 36# 的帖子

Im not Dave Ching ar, haha
yea, coz WOK kit is fun haha

回覆 37# 的帖子

Sorry,腦殘打錯
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 gainax 於 22-3-2014 16:01 發表
今日行過原來暗搶有特價,放左係頂到冇留意,早知。。。
蝕左條紅三魚。。。 遲啲買多份黎拆件
琴日睇好似1金紅就OK
Magpul 好似2釒紅

回覆 39# 的帖子

個日行過見到青蛙1050, Magpul2200

話說用份kit黎清屋企個堆封塵雜件好ok, 橫掂青蛙花都唔講夠唔洗跟規矩了

引用:
原帖由 gainax 於 23-3-2014 15:43 發表
個日行過見到青蛙1050, Magpul2200

話說用份kit黎清屋企個堆封塵雜件好ok, 橫掂青蛙花都唔講夠唔洗跟規矩了

以師兄既標準,好難想像你肯接受隻靑蛙
Ps 我都有蛙身

回覆 41# 的帖子

玩馬仔小弟就會執著一啲, 其實真野都有hello kitty粉紅色M4
而家只係隻花由小馬變青蛙,當民版自家鐳刻都講得通(自我安慰)
以前買條鋼bolt+GP飛機都千幾仲要唔fit執餐死,而家咁平又爽我唔要求咁多了
最多將來有錢又心痕先換隻鍛身

引用:
原帖由 hideaki 於 22-3-2014 14:59 發表
借POST 一問..
有冇師兄試過呢SET 用GP PMAG 甲,打幾槍會噴氣
PAMG 匣似乎比軍匣頂得高,啜實個飛機底,回膛被阻礙就會嘔氣,
我既做法係削飛機底入氣口1 ~ 2 MM 厚度。
亦聽說過攪MAG CATCH 位置的手法。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 gainax 於 24-3-2014 09:54 發表
玩馬仔小弟就會執著一啲, 其實真野都有hello kitty粉紅色M4
而家只係隻花由小馬變青蛙,當民版自家鐳刻都講得通(自我安慰)
以前買條鋼bolt+GP飛機都千幾仲要唔fit執餐死,而家咁平又爽我唔要求咁多了
最 ...
青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...喃無喃無...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

想問下各位C兄支槍要幾$?

發新話題