發新話題

GP M4A1 GBB WOK KIT開箱(青蛙)/ 新增井蛇GBB x GP試打 #83樓

回覆 60# 的帖子

唔係派膠,你係咪未打條pin出黎 #笑喊

引用:
原帖由 alioner 於 26-3-2014 00:51 發表
想問問各位有砌過既師兄

小弟發現新買番黎個時個上下身痴得好實

直情好似鎖死晒甘

有咩方法可以易開d?
無虛位唔好咩, 上下身唔會搖擺咪仲好
其實用耐左條pin自然會無咁fit無咁實
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 25-3-2014 21:56 發表
WOC marine花
呢隻花係三隻花之中小弟覺得最順眼 , 雖然真野都係冇,不過正過青蛙好多了
如果個身冇刻野,一定要鐳刻隻騎士花,又靚又真
AGN都變靚仔

引用:
原帖由 alioner 於 26-3-2014 00:51 發表
想問問各位有砌過既師兄

小弟發現新買番黎個時個上下身痴得好實

直情好似鎖死晒甘

有咩方法可以易開d?
師兄你只要開合多啲就冇咁實了,不過當然有啲啲實比較好

請問依家個網球拍重會唔會摑花個身?
洗唔洗挫?
Ken's Custom Magpul M4  

回覆 65# 的帖子

小弟支仲有1mm~0.5mm虛位,怕刮花磨薄少少穩陣啲

&網球拍定後時仍然會刮到飛機入氣口底角要執

我枝PRIME身已花

果個位冇乜所謂,或者blue一blue番佢唔覺眼

小弟有枝BLUE PEN,不過始終差小小

由於呢支打散左搞緊另一支冇得玩,見豬P幾好今個月又冇咩鐘意既好入手,
唔算貴決定再入手,不過今次係老野 ,又有啲驚喜wo~  
得閒揾日再簡寫個開箱分享一下

引用:
原帖由 gainax 於 10-4-2014 21:24 發表
由於呢支打散左搞緊另一支冇得玩,見豬P幾好今個月又冇咩鐘意既好入手,
唔算貴決定再入手,不過今次係老野 ,又有啲驚喜wo~  
得閒揾日再簡寫個開箱分享一下
呢把真係值得收藏, 真數的金身
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我依家先知GP支CAR-15係真數身
signature oversize

引用:
原帖由 siman2003 於 11-4-2014 09:47 發表
我依家先知GP支CAR-15係真數身
yes, 仲跟埋應該都係真數的charging handle,
上身做埋charging handle的切口
只可惜刻字一般及有錯...

回覆 71# 的帖子

呢支正就正在用602身唔係一般M16A1槍身, 市面唯一CAR15前節&尾托再加上VN bolt,加埋都值回票價了
可惜好似師兄所講刻印麻麻地,叫唔洗另加錢整有勝於冇~

今次出奇既係, 豬皮抄WA隻匣&真數身比想像中要好~
以前經歷一直對WA系統既真數身都冇咩好感~
遲啲完全搞惦一次過更新上黎報告

引用:
原帖由 gainax 於 11-4-2014 19:37 發表
呢支正就正在用602身唔係一般M16A1槍身, 市面唯一CAR15前節&尾托再加上VN bolt,加埋都值回票價了
可惜好似師兄所講刻印麻麻地,叫唔洗另加錢整有勝於冇~

今次出奇既係, 豬皮抄WA隻匣&真數身比想像中要好 ...
VN 全鋼火控,外管, 準星, 計落仲抵

發新話題