發新話題

[others] Aps cam870

引用:
原帖由 F_Fillet 於 20-4-2014 22:40 發表
http://youtu.be/RcFOZk1G4GM?t=34s

呢舊野可以總共入到22+1飛, pump action都用到...

幾時會有米人買來用呢
入氣入彈入到手斷
我六粒殼淨充氣計。。。平均40秒完成

引用:
原帖由 tango1997 於 21-4-2014 01:19 發表

我六粒殼淨充氣計。。。平均40秒完成
barrel 頂shell 個位鏍深3-4mm 即可用回tanaka m870 shotshell,到時reload & recharge 時間應可更快

引用:
原帖由 pandanger 於 21-4-2014 12:47 發表

barrel 頂shell 個位鏍深3-4mm 即可用回tanaka m870 shotshell,到時reload & recharge 時間應可更快
你係指個shell tube位? 其實會唔會拆左870-09零件是否已經可行?
btw我又預到另一個問題, T記彈上膛時因為shell rim直徑位比APS彈粗1mm左右結果拋殼勾勾不住T記彈且頂住bolt不能完全復位結果fore-end完全jam住
要按住鋸片位release粒T記彈出黎

無錯,係cam870 用madbull 及tanaka 彈都會lock 槍,係因為長度有分別。所以只要將barrel 內頂住粒shell 個位鏍深,另到條bolt 可以推到最前,就唔會lock 槍

請問拎咗槍嘅師兄,啲彈殼易唔易漏氣?thx
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 garyyanykw 於 21-4-2014 17:25 發表
請問拎咗槍嘅師兄,啲彈殼易唔易漏氣?thx
小弟試左差十粒放五小時。。。之後全部有氣。。。只有一粒特別小氣。。。應該嗰粒有小漏

大家的aps m870有沒有進彈不順的問?
小弟昨天買了一支,但打了50發左右後,彈倉有彈,但上膛時進彈失敗,需來回上膛好幾次才順利……
請問其他師兄有否此情發生?
才買了不夠兩天就故障給我看

你有拆或換什麼嗎

小弟無Jam彈情況。。。但真係上彈有點不順。。。遲吓汁一汁

ABS有件配

附件

27-4-2014 22:05

讚哦
圖二左下銀色的東西是什麼?
另外會出鋼 bolt 嗎?

引用:
原帖由 ace00002 於 28-4-2014 00:33 發表
讚哦
圖二左下銀色的東西是什麼?
另外會出鋼 bolt 嗎?
應該係鎖槍管的QD槍帶扣座

回覆 54# 的帖子

依家冇事了!我將上膛條腳仔重新安裝后就正常番

發新話題