發新話題

ABS 870 開箱

邊個係仙G啊
比D tips啦

新型號有售...

回覆 107# 的帖子

不是APS自家出, 只是Ehappy自己custom(EAC)產品黎

引用:
原帖由 gainax 於 25-4-2014 09:27 發表
我要gas彈殼呀呀
gas縠
依家入co2要左擰右擰好麻煩

引用:
原帖由 辰料戍 於 25-4-2014 22:52 發表

gas縠
依家入co2要左擰右擰好麻煩
X2
Are You Ready ?!

係麻煩D。。。 。。。不過射出泥嗰吓。。。真係TANAKA無得比。。。同唔同意先

引用:
原帖由 tango1997 於 25-4-2014 23:34 發表
係麻煩D。。。 。。。不過射出泥嗰吓。。。真係TANAKA無得比。。。同唔同意先
真係非同凡"響"

回覆 111# 的帖子

我不同意...  http://youtu.be/kZMhOmOsfVQ  

引用:
原帖由 tango1997 於 25-4-2014 23:34 發表
co2當然好有震懾力
不過小弟諗到如果一場入十幾個彈縠都幾係野

引用:
原帖由 tango1997 於 25-4-2014 18:08 發表

5月尾有police kit 出比哩枝野用
Something similar looks like this:-

引用:
原帖由 rho837 於 26-4-2014 23:09 發表

Something similar looks like this:-

頂。。。。你枝個退彈鈎咁似真既?

引用:
原帖由 tango1997 於 26-4-2014 23:23 發表

咪係!頭先仲諗住讚下setting正添...
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 tango1997 於 26-4-2014 23:23 發表

TOY TOY TOY!

我支係曰本仔玩具

個托係咪有個彈倉?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 113# 的帖子

請問師兄你的CAM870用madbull彈可否由shell tube pump上bolt再擊發?
(還是只能從eject位上彈再擊發?

抱歉再多一個問題, 請問改後能用回APS彈嗎?

發新話題