發新話題

ABS 870 開箱

回覆 135# 的帖子

咁我有福喇
七月返黎先有得入手=)

receiver 頂可唔可以diy 裝G&  P MASTERKEY

引用:
原帖由 NCP013 於 6-5-2014 02:22 發表
receiver 頂可唔可以diy 裝G&  P MASTERKEY
洗唔洗鑽爛

想請教各位師兄,
上彈常卡彈的問題, 好像都是拉勾頂到彈殼角度不正, 把彈殼頂歪到拋殼口,
在想是不是拉勾前端 (向槍管的方向) ,修成三角形, 上彈時拉勾頂到彈殼滑順過去,
像真鐵或 tanaka 那樣, 是不是就解決了?

hello各位c-hing, 小弟剛在eHoXXy入手CAM 870. 但發覺拉殻勾條pin成曰飛彈出來. 請問各位有否此情況? 有否解決方法? thanks!

附件

9-5-2014 21:06

我的也是如此 我是上螺絲膠 不知還有更好的方法嗎

我用AA膠......
但而家

引用:
原帖由 cqb 於 9-5-2014 23:03 發表
我用AA膠......
但而家
好心痛... did you try to contact APS for parts?

小兒科啦,我嗰支直頭裝尾托個位斷咗

附件

9-5-2014 23:17

Are You Ready ?!

我唔識呢D野吖,可以點做?
災情出現了⋯⋯⋯

maybe send enquiry to their customer service in their website to report the issue.
i'll want to report the issue...話晒支嘢都唔係平...
引用:
原帖由 cqb 於 9-5-2014 23:17 發表
我唔識呢D野吖,可以點做?
災情出現了⋯⋯⋯

想跳海tim...
引用:
原帖由 garyyanykw 於 9-5-2014 23:17 發表
小兒科啦,我嗰支直頭裝尾托個位斷咗

引用:
原帖由 bayonet_lover 於 9-5-2014 23:39 發表
maybe send enquiry to their customer service in their website to report the issue.
已Send email,佢哋叫我拎返e何B換,但我已經丟咗張單
Are You Ready ?!

開始湧現災情?

回覆 148# 的帖子

人情牌呢?都叫熟客掛
應該肯換嘅

發新話題