發新話題

ABS 870 開箱

回覆 90# 的帖子

屍RW FB話有短管kit 同 upgrade parts
短管kit硬瞄用翻金豆
upgrade parts無詳細唔清楚

回覆 89# 的帖子

要訂先有? 而家仲未有量產版本?

回覆 88# 的帖子

我要gas彈殼呀呀

只期待有改善的木身... ! :-)

聼請下一水要5月中呀..同第一水都唔夠貸派, 唔訂真係未必有

引用:
原帖由 kirk123 於 25-4-2014 10:06 發表
只期待有改善的木身... ! :-)
佢出得真數都係for你換加姐

引用:
原帖由 tango1997 於 17-4-2014 20:54 發表
真正開箱
Just從外國回來就見到有得玩! 你係得既! 未出之前呀仙G發表偉論"話到明呢支玩具一出即死! ATF以經去信給佢呢支玩具唔可以入口!

點解你有得玩既?

我信呀仙話ATF(我估佢識既ATF係Axx Task Force)話唔可以入口! 咁大支玩具點可以擺入呀仙G個口呢!!!

回覆 97# 的帖子

究竟'仙G'係邊個呢
呢度會員?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 rho837 於 25-4-2014 12:08 發表

Just從外國回來就見到有得玩! 你係得既! 未出之前呀仙G發表偉論"話到明呢支玩具一出即死! ATF以經去信給佢呢支玩具唔可以入口!

點解你有得玩既?

我信呀仙話ATF(我估佢識既ATF係Axx Task  ...
田雞話初期全港只有三枝首辦。。。無可能仙G會有。。。提到先G。。。佢擰哂頭

引用:
原帖由 2slow 於 25-4-2014 12:16 發表
究竟'仙G'係邊個呢
呢度會員?
仙G你刀唔識?。。。你小心呀

引用:
原帖由 tango1997 於 25-4-2014 14:20 發表

仙G你刀唔識?。。。你小心呀
pm唔該~ 可能交過手都未定
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 tango1997 於 25-4-2014 12:21 發表

田雞話初期全港只有三枝首辦。。。無可能仙G會有。。。提到先G。。。佢擰哂頭
仙G又唔咪咁講WOR! 佢話呀田叫佢幫手想掂個叉氣殼! 我好早前明明見佢有十幾粒殻 ! 唔通佢撻呀田啲.........

引用:
原帖由 rho837 於 25-4-2014 17:03 發表

仙G又唔咪咁講WOR! 佢話呀田叫佢幫手想掂個叉氣殼! 我好早前明明見佢有十幾粒殻 ! 唔通佢撻呀田啲.........
有鬼。。。 。。。我通知左佢捉鬼 。。。

好難捉! 仙G唔係人! 係仙! 可以穿牆壁及時空! 如果唔咪點可以同凸腫部隊一齊"清" !

Tango 你快啲出啲Parts比支870

引用:
原帖由 rho837 於 25-4-2014 17:38 發表
好難捉! 仙G唔係人! 係仙! 可以穿牆壁及時空! 如果唔咪點可以同凸腫部隊一齊"清" !

Tango 你快啲出啲Parts比支870
5月尾有police kit 出比哩枝野用

發新話題