68 12345
發新話題

DEVGRU / SEALs Poison

DEVGRU / SEALs Poison

AOR1毒癮太深。。。

附件

23-4-2014 01:22

23-4-2014 01:22

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +15 model 身材~~ 24-4-2014 02:26
  • gtoray 金錢 +15 model 身材~~ 24-4-2014 02:26

Multi-cam + AOR1

附件

23-4-2014 01:24

引用:
原帖由 Stig 於 23-4-2014 01:37 發表
ching間屋
睇GEAR。。。

DCU (Operation Red wings)

附件

23-4-2014 01:42

引用:
原帖由 gtoray 於 23-4-2014 01:41 發表
好心你著埋對鞋啦~
之前同個法國嘅DEVTSIX 分享張相,佢都係一睇張相就話爭對鞋∼我同佢講中國人唔會喺室內著鞋,佢嘅老婆係嫁去法國嘅中國人,法國仔話佢喺屋企著鞋會俾老婆炳∼

引用:
原帖由 N_G 於 23-4-2014 01:48 發表
師兄好pro  不過外國D鬼仔成日屌唔應該用silynx , 雖然我覺得都係WTC佢地好D
U94 同 silynx C4OPS 我都有用啊∼

引用:
原帖由 m11.man 於 23-4-2014 01:43 發表

師兄好難只係睇GEAR唔睇你間屋, 你屋企好大好正呀
唔好睇屋,睇街啦∼∼XD

中毒太深,去沙漠都著AOR1,不過怕盪失路冇人搵到我∼∼

附件

23-4-2014 01:53

引用:
原帖由 N_G 於 23-4-2014 02:11 發表

我都有用呀

啲頭都變晒Multi-cam~~

師兄嘅GEAR 更PRO∼

引用:
原帖由 lololo 於 23-4-2014 02:25 發表
新手報到~~
PS我都係冇著鞋~
WAKAKAKAKA∼香港人嘛∼

引用:
原帖由 2slow 於 23-4-2014 11:02 發表
好毒, 真係差對鞋
出街有著喇∼∼

附件

23-4-2014 13:34

引用:
原帖由 gtoray 於 23-4-2014 13:59 發表

嘩,影雜誌相~
喺studio 幫人影完相影埋自己

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-4-2014 19:37 發表
我都好想入會
基本黎講,係咪:
Aor combat set
6094A/cpc
Fast martime
Mk25
Mk18mod1/416d/mp7

鞋又會著咩呢?
我考慮緊暑假入會,應該主要買copy
你想玩Seals 定係DEVGRU 呢?

鞋一般著Asolo 同 Salomon

引用:
原帖由 N_G 於 23-4-2014 21:51 發表

我覺得真係唔好玩DEVGRU.
D鬼仔成日都錯隻章都笑幾日.
麻鬼煩,其實未又係用個D野.
佢地自己一樣好多人玩得唔PRO,當學嘢囉∼

引用:
原帖由 N_G 於 23-4-2014 21:52 發表

Salomon好難買呀
大大有冇門路入貨?
Salomon 不斷出新款,舊嘅色系好難買得翻喇∼

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-4-2014 21:55 發表

devgru其實係咪即係以前既seals team six?
請問佢地裝備上有d咩分別?
唔該師兄
DEVGRU 即係 SEAL TEAM SIX∼

裝備上好難講,不過待遇上就好過一般SEAL TEAM,Seals嘅裝備要入紙申請再審批,而DEVGRU基本上要乜都有咁濟。起碼基本每人兩支HK416(10.5"同埋14.5"槍管),P226 + HK45 + MP7 等等。。。

68 12345
發新話題