發新話題

DEVGRU / SEALs Poison

我的6094 Setting^^

主體
- LBT-6094B (AOR1) *  (Toysoider)

前方配置
- UTILITY POUCH  ( AOR1 )* (Semapo)
- Combat Application Tourniquet (unknow)
- Triple M4 Magazine Inner Pouch for 6094 Plate Carrier* (VGC)
- MK 141* (Dytac Dummy)
- Small Utility Pouch (AOR1 )* ( Toysolider)

後方配置
-Slap Charge Pouch ( AOR1 )* (VGC) w/DIY C4 Slap
-70 Oz Hydration Back Panel (AOR1) *  (Toysoider)

通訊
- PRC-152* ( T.R.I. )
- PRC-148* ( Toysoider)
- U94 PTT (Real Stuff)

歡迎到我的部落格
http://felixinstant.blogspot.hk/

路過一答 昨日行丁丁army 都見有普通版現貨係到

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 17-5-2014 09:07 發表
之前自己對比過ffi aor1 pouch 同真品aor1,
發現有好大出入,
唔知係咩原因?

所以唔係咁放心訂…
睇左第一水有無鑊氣先…
ffi 果D AOR1如果同500D既真AOR1比其實差好遠 尤其織帶色
不過如果同330D既真AOR1比就似D
同埋如果你睇佢件deluxe真布版拼佢d織帶同袋..真係只可以用嘔心來形容

如果最似一定係Toysoldier同semapo
因為我拎Toysoldier同semapo 500D既產品拼番d eagle aor1 pouch係無色差 XD
如果330D就淺色D

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-5-2014 14:03 發表

請問Ffi d袋係咪會列明邊款330,邊款500 ga?
如果同flyye比邊個會好d?

我覺得較平價仿品黎請ffi同flyye好似比較似
Emerson,tmc,鳳凰牌都麻麻地
因為我手頭上真品既330d 同500d 係有較明顯既深淺色分別,所以我對番ffi就覺得佢比較係似330D 既色,但佢d 織帶就差比較遠,好難睇
之於ffi 邊d 係500d 邊d 係330d 就唔sure 啦

不過同某店吹水時 個老細話唔好信ff_既 simple
因為佢會用真布做版,實際成品出黎就用番佢自己d布
不過信不信尤你

引用:
原帖由 xyzchan 於 19-5-2014 16:09 發表

我之前訂唔使喎~ 不過後來因為某啲原因取消咗訂單, 所以訂咗semapo

FFI sample 我係丁丁army睇(不過佢唔係for俾街客睇sample), 我覺得同semapo好接近, cutting 冇semapo 咁窄, 唯一係spand ...
哈哈 真係唔知點解 不過ts我對番eagle真係一樣色

不過DEVTSIX D玩家用PVS-7試TS又真係無反光, 好吊詭 XD

附件

19-5-2014 16:52

引用:
原帖由 101空降tom 於 20-5-2014 23:26 發表
佢指住件NWU3 同個新仔講:拿!等我教你啦! 呢隻就係AOR2啦!真野泥架!
我系隔離都唔知出唔出聲好
依個其實都唔100%肯定錯既...
因為有兩種說法
一個話NWU3係多左海軍錨既AOR2
一個話係兩種迷彩
真係唔知邊個真

發新話題