發新話題

DEVGRU / SEALs Poison

我都好想入會
基本黎講,係咪:
Aor combat set
6094A/cpc
Fast martime
Mk25
Mk18mod1/416d/mp7

鞋又會著咩呢?
我考慮緊暑假入會,應該主要買copy

引用:
原帖由 xyzchan 於 23-4-2014 21:30 發表

你想玩Seals 定係DEVGRU 呢?

鞋一般著Asolo 同 Salomon
devgru其實係咪即係以前既seals team six?
請問佢地裝備上有d咩分別?
唔該師兄

我諗住衫褲等ffi
可惜Ffi 6094a依家應該賣晒
遲下cpc又好快冇
Flyye 6094A大家點睇?

引用:
原帖由 xyzchan 於 26-4-2014 00:46 發表

FFX 6094?? 你係唔係指VGX ?

應該有大量貨喎~

我認為VGX 6094 比flyyx 好, 我係由flyyx 轉用VGx

不過Flyyx 嘅系列比較完整, 所以我set 6094k + 1961G 係flyyx
係咩?!
我以為剩係丁丁 army有賣,仲要limit
佢個網仲要寫冇貨

引用:
原帖由 xyzchan 於 26-4-2014 12:11 發表

你指普通版定deluxe版? 應該兩樣都有喎~普通版我朋友早幾日先買咗,deluxe版我就見到仲有
我係想買普通版
佢係丁丁army買入?
另外想請教下師兄,cpc同6094A係咪同一時期ga?

引用:
原帖由 xyzchan 於 16-5-2014 18:58 發表

本身6094 係比較早期嘅產物,但係到而家CPC 同6094 都有用緊。如果係玩AOR1 , 兩者都啱用,不過6094 比較大路,比較深入民心。
Oic!
師兄你朋友買果件普通版vgc 6094a係丁丁army買?

引用:
原帖由 felix923hk 於 16-5-2014 22:57 發表
路過一答 昨日行丁丁army 都見有普通版現貨係到
唔該師兄!佢個網咁fake既

岩岩見到ffi aor1 combat set有pre order
真係好吸引!

引用:
原帖由 felix923hk 於 17-5-2014 09:41 發表

ffi 果D AOR1如果同500D既真AOR1比其實差好遠 尤其織帶色
不過如果同330D既真AOR1比就似D
同埋如果你睇佢件deluxe真布版拼佢d織帶同袋..真係只可以用嘔心來形容

如果最似一定係Toysoldier同semapo
因為 ...
請問Ffi d袋係咪會列明邊款330,邊款500 ga?
如果同flyye比邊個會好d?

我覺得較平價仿品黎請ffi同flyye好似比較似
Emerson,tmc,鳳凰牌都麻麻地

係呢,想問下用copy maritime盔既師兄用緊咩牌子?
Fma既好似叫最好,但d做工聽聞都好是但

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 23-5-2014 16:32 發表

琴日去左睇個版, 之後…

放低左錢…
請問幾錢啊?

發新話題