24 12
發新話題

[others] Ruger Sniper Rifle

Ruger Sniper Rifle

想問下師兄個身去邊到做噴砂架呢??

好靚仔, 外管訂製的嗎?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

It's a great design and good combination of the flute barrel and the fore grip.
" love at first sight " :-D

回覆 3# 的帖子

可能過咗五位數字la! :-)

反而我想問師兄, TRIGGER ASSEMBLY SET 係....

我想搵黎襯返我果枝... 可以話我知嗎?

ruger

thx!!

this is my tanio koba

附件

3-5-2014 23:42

3-5-2014 23:42

你地真係好污穢呀

我都不知道這個污水池有多深!!!

回覆 12# 的帖子

引用:
原帖由 teru 於 3-5-2014 23:42 發表
呢支好毒,支鏡配短D會更好看,師兄個托那裡有售?
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 teru 於 3-5-2014 23:42 發表
曾經是我的 dream gun 但是當年月入不過8K, 只能打消此念頭. :-(
*師兄不是收藏家, 而是珍藏家. :-D

24 12
發新話題