發新話題

Call of Duty®: Advanced Warfare Reveal Trailer

Call of Duty®: Advanced Warfare Reveal Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=sFu5qXMuaJU
一年一度COD又來了
今次由新團隊sledgehammer開發,之前曾協助製作MW3

好失望
自從Black ops2之後就冇再玩cod
未來真係唔岩口味

Really...? PMCs??

未來戰爭...
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-5-2014 18:17 發表
好失望
自從Black ops2之後就冇再玩cod
未來真係唔岩口味
我中蕉後無買(black ops)
偽君子!永遠虛偽!

我都鍾意太科幻。

唔鍾意。打少隻字。

轉玩未來路線都未必係一件壞事...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 2# 的帖子

未來真係唔岩口味+1
100000000% agree

主角好似John Cusack or Kevin Spacey
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 5-5-2014 17:09 發表
主角好似John Cusack or Kevin Spacey
的確由Kevin Spacey本人擔任演出,但唔會係遊戲主角

引用:
原帖由 2slow 於 5-5-2014 15:21 發表
轉玩未來路線都未必係一件壞事...
我認同…………

無眼屎乾淨盲, 疊埋心水唔洗再諗呢隻野, 但其實mw2/3對我來講都已經好未來好科幻

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-5-2014 16:26 發表
未來真係唔岩口味+1
100000000% agree
買我有照買,不過冇咩意慾玩。。。

引用:
原帖由 xyzchan 於 6-5-2014 01:30 發表

買我有照買,不過冇咩意慾玩。。。
Ghosts 我都有買...純玩single player 同試打異形...
始終冇mw 果陣咁熱衷mp
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 tinyau1134 於 6-5-2014 01:52 發表
Ghosts 我都有買...純玩single player 同試打異形...
始終冇mw 果陣咁熱衷mp
我唯一無買ghost,淨係steam週未免費玩過mp
pc優化太差,希望今次新團隊會有改善...

發新話題