發新話題

Game用機

Game用機

各位師兄,打Game見到好多人都用對廣機,我又想去鴨記買部,去到見到二百幾又有,千幾又有,請問各位師兄,聽人講話有D大陸機都用得過.我想用幾百蚊買部機.請問有邊隻好呢 ? ?

LT-6288
4~5火機
深圳華強賣3百~~
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 6-2-2007 11:14 發表
LT-6288
4~5火機
深圳華強賣3百~~
..

問返你打開0既人用開咩頻0既機先啦...

引用:
原帖由 於 6-2-2007 13:23 發表
話用V機,丫記機....

引用:
原帖由 於 6-2-2007 13:23 發表
Yes

[quote]原帖由 B20_hk 於 6-2-2007 23:40 發表

真係惦?二手買得過嗎

二手不如買國產啦,新機無手尾。除非你有朋友熟悉無線電,否則唔好諗二手。
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 Henry.W 於 6-2-2007 11:03 發表
  各位師兄,打Game見到好多人都用對廣機,我又想去鴨記買部,去到見到二百幾又有,千幾又有,請問各位師兄,聽人講話有D大陸機都用得過.我想用幾百蚊買部機.請問有邊隻好呢 ? ?
最緊要, 你自己team人用咩機先??
如果打game, 一般mot記409機仔都夠用
本來無一物, 何處惹塵埃

一般409 都得架啦,中港澳都用得。

不過如果要揀,除咗北上外,我建議去深水埗黃金對面有個商場仔,入面有間專賣對講機既鋪,信得過~

[quote]原帖由 5210 於 7-2-2007 10:17 AM 發表
一般409 都得架啦,中港澳都用得。

不過如果要揀,除

引用:
原帖由 alan 於 7-2-2007 11:54 發表

係唔係409xx店?
個老闆幾好人嫁~有問必答
其實有個中港車司機比左部Yaesu vx-1 我,不過我玩燒左(十一掉轉充電) .唔知有冇得修理呢? .....部Yaesu宜家仙知買千幾蚊..

去問下,409 間鋪個老細都得既。
可以一試~

引用:
原帖由 5210 於 7-2-2007 15:45 發表
去問下,409 間鋪個老細都得既。
可以一試~
上YAESU綱,話以經停產,都唔知淨唔淨好 二三百都可以,如果四五百,不如買部國產機,師兄你話呢?

引用:
原帖由 Henry.W 於 7-2-2007 16:26 發表

上YAESU綱,話以經停產,都唔知淨唔淨好 二三百都可以,如果四五百,不如買部國產機,師兄你話呢?
佢都係拎番去Yaesu香港代理寄番日本整, 分分鐘要部新機既價錢.......買過部409機仔好過
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題