發新話題

落場打果陣cover fire

我唔覺得亂衝有咩好玩...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #16 皇家御貓 的帖子

我都係認真d玩好過

回覆 #18 皇家御貓 的帖子

引用:
原帖由 miehk117 於 6-2-2007 22:13 發表
你回POST有冇咁快牙:x

話明玩丫MA...何來要認真呢
打GAME只係求打GAME,,而唔係成日搞到嘈交鬧人唔認死
都唔明香港地點解咁多不死身-.-

玩要盡情玩,,,鍾意點玩都得.唔好玩到人就得
玩都有認真玩同唔認真玩ma......
彈劾

你思想正確 , 但衰在得你一個 !

想有效 cover , 起碼都要 3 支槍或以上......

得你一個 , 對家駛咩怕你 ?

我印像中...

英軍Section Battle Drill
一隊人分2個Section - A & B

行進中遇到敵人

"Take Care" - 隊長及隊副 (Section IC / 2IC)

"Who see enemy???"  - 隊長及隊副

"Enemy at 10 o'clock" - 看見敵人之隊員

"Extended Line"  - 隊長及隊副

Step 1

"Section A rapid fire / covering fire"  - 隊長及隊副
---Section A 橫排開火---

"Section B go" - 隊長及隊副

"Coming though...Coming though...Coming though..." Section B 之隊員

---Section B 衝上前大約十米左右,並一邊射擊,然後找掩護物reload,再射擊---

Step 2

待Section B 一切準備後

"Section B rapid fire / covering fire"  - 隊長及隊副
---Section B 橫排開火---

"Section A go" - 隊長及隊副

"Coming though...Coming though...Coming though..." Section A 之隊員

---Section A 衝上前大約十五米左右(前過Section B),並一邊射擊,然後找掩護物reload,再射擊---

重複一ニStep

P.S. Section A 和 Section B 要平行直線向前行,避免CrossFire

Rapid fire: 大約五秒一發

引用:
原帖由 B20_hk 於 6-2-2007 23:30 發表
我印像中...

英軍Section Battle Drill
一隊人分2個Section - A & B

行進中遇到敵人

"Take Care" - 隊長及隊副 (Section IC / 2IC)

"Who see enemy???"  - 隊長及隊副
...
你識人地都識...
差在你同TEAM 0既識唔識你.. 個個都係唔識0既話... 通通都係得個講字... 呢D 就係TEAM WORK...

引用:
原帖由 車神勇 於 6-2-2007 22:52 發表

玩都有認真玩同唔認真玩ma......
個人喜好啦...我就不予置評

p.s 回post回得快有罪麼?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 6-2-2007 21:48 發表

原來我係智障都不如...

引用:
原帖由 於 6-2-2007 23:35 發表

你識人地都識...
差在你同TEAM 0既識唔識你.. 個個都係唔識0既話... 通通都係得個講字... 呢D 就係TEAM WORK...
所以咪要操...練

有些Team 唔打Game操一整天 Battle Drill

我都係得個講字

但至少講到出來

引用:
原帖由 於 6-2-2007 23:37 發表

原來我係智障都不如...
反映你唔係大愚弱智既一群o者

引用:
原帖由 B20_hk 於 6-2-2007 23:39 發表

所以咪要操...練

有些Team 唔打Game操一整天 Battle Drill

我都係得個講字

但至少講到出來
師兄想咁玩真係要志同道合地有班人先OK呢~

引用:
原帖由 皇家御貓 於 6-2-2007 23:42 發表

我想...但係,d 電槍仔,俾盡你三四十米,你跑十米.... joking~

引用:
原帖由 皇家御貓 於 6-2-2007 23:42 發表

有時有些人又夾到可以打到

不過打game就玩下啫

發新話題